2012-06-16 02:18:03
Φωτογραφία για Φ.Κουβέλης: Πολιτικά αφελής όποιος υποστηρίζει μονομερή κατάργηση του Μνημονίου
«Το πολιτικό σύστημα των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ γέννησε διαφθορά, αδιαφάνεια και μίζες, ενώ είχε το μεγαλύτερο οικονομικό κόστος σε όλη την Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος, στην πολιτική των τελευταίων ετών, που ασκήθηκε στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. των Σερρών, στο πλαίσιο σύντομης επίσκεψής του στην πόλη.

Αναφορικά με την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι «υπάρχει περιθώριο νέας διαπραγμάτευσης» , ενώ επεσήμανε ότι «η ΔΗΜΑΡ είναι αντίθετη στη μονομερή καταγγελία του Μνημονίου που θα οδηγήσει στο άνοιγμα της πόρτας να εξέλθει η χώρα από το ευρώ», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο έχει μέγιστη πολιτική αφέλεια».

Για ακόμη μία φορά ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε στην στήριξη μίας προοδευτικής κυβέρνησης μετά την εκλογική διαδικασία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσαφηνίσει τη θέση του για το Μνημόνιο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ