2012-06-16 02:13:42
Φωτογραφία για Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα
Απρόοπτη εξέλιξη είχε σήμερα το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr στις 8 μ.μ. άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο λογιστήριο της εφημερίδας ΕΡΕΥΝΑΣ στα Τρίκαλα και είπε στην υπάλληλο, πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο ΛΗΘΑΙΟΝ στα Τρίκαλα και η βόμβα θα εκραγεί σε μία ώρα.

Ο ίδιος, υποστήριξε δια τηλεφώνου πως είναι άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σημειωτέο πως η φωνή του αγνώστου άνδρα που τηλεφώνησε, φαινόταν να είναι από ηλικιωμένο άτομο.

Αμέσως η υπάλληλος της εφημερίδας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο χώρος του ξενοδοχείου αποκλείστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι Χρυσαυγήτες βγήκαν στο δρόμο, όπου έστησαν πρόχειρα τραπεζάκια, μέχρι που η Αστυνομία ολοκλήρωσε τις έρευνες. Φυσικά βόμβα δεν υπήρξε και η συγκέντρωση συνεχίστηκε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.


Σημειωτέο πως ο φαρσέρ φαίνεται πως δεν ήταν ενημερωμένος καλά, καθώς μίλησε για γραφεία της Χρυσής που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, πράγμα που δεν ισχύει, γιατί γραφεία στα Τρίκαλα η Χρυσή Αυγή δεν έχει ακόμη.

Η συγκέντρωση.

Η αποψινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής είχε οργανωτικό χαρακτήρα και παραβρέθηκαν οι Τρικαλινοί υποψήφιοι βουλευτές και πολλά μέλη και υποστηρικτές του κόμματος. Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Γιώργος Μισιάκαςμίλησε στην κάμερα του trikalaola.gr και έκανε λόγο για νοθεία κατά της Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες εκλογές και πως αυτή τη φορά θα υπάρξει καλύτερη οργάνωση για να εξαλειφτούν τα φαινόμενα αυτά.

Ακόμη, ο κ. Μισιάκας χαρακτήρισε τον άγνωστο άντρα που τηλεφώνησε για βόμβα, πως είναι ένας ψυχοπαθής, παρακρατικός.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι κατέγραψε η κάμερα του trikalaola.gr από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και όλα όσα είπε ο κ. Μισιάκας.

trikalaola.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ