2012-06-16 01:54:03
Φωτογραφία για Ο ελληνικός λαός την Κυριακή πρέπει να αρνηθεί να αυτοκτονήσει!
Γράφει ο Μάγια

Τέτοιος διεθνής συναγερμός για μια εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή χώρα του πλανήτη δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε φυσικά αντίστοιχο όργιο ωμών παρεμβάσεων ξένων πολιτικών ηγετών σε ελληνικές εκλογές έχει υπάρξει. Οι διεθνείς κερδοσκόποι με τους χρεοκοπημένους εγχώριους πολιτικούς και επιχειρηματικούς υπεργολάβους τους, τουτέστιν, τη Διαπλοκή, την τραπεζοκρατία και τις λοιπές καθεστωτικές δυνάμεις σφίγγουν τον εκβιαστικό κλοιό για την πραξικοπηματική διαστρέβλωση της βούλησης του ελληνικού λαού. Τρέμουν στην ιδέα μήπως προκύψει πατριωτική φιλολαική κυβέρνηση, χωρίς εκπτώσεις, δισταγμούς και εξαρτήσεις και η οποία θα θέσει επιτακτικά το θέμα της συνολικής επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών της υποτέλειας.

Οι εφιαλτικοί σχεδιασμοί τους, που «πατούν» στο δόγμα, φόβος και τρόμος σε κάθε ψυχή, αποσκοπούν στην ανάδειξη της ΝΔ του Σαμαρά σε πρώτο κόμμα, αλλά με αυξημένο ποσοστό, ώστε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ως τσόντα να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, ικανή να συνεχίσει απρόσκοπτα την πολιτική της μνημονιακής βαρβαρότητας
. Ουδέποτε στο παρελθόν καγκελάριος της Γερμανίας, πρόεδρος της Γαλλίας, πρωθυπουργός της Ιταλίας, κορυφαίοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών είχαν υποδείξει στους Ελληνες ποιο κόμμα να ψηφίσουν. Τώρα γίνεται εμφανές και στους πλέον αδαείς το μέγεθος του διεθνή εκφυλισμού του κύρους της πατρίδας μας, που συντελέστηκε από τους υπαίτιους της οικονομικής συμφοράς.

Σαμαράς και Βενιζέλος, με τη δουλική συμπεριφορά τους απέναντι στις Βρυξέλλες και την Τρόικα, αδύναμοι και ανίκανοι είτε να διαχειριστούν την κρίση, είτε να αντισταθούν στοιχειωδώς στις κατακτητικές διαθέσεις των δανειστών και στις δόλιες επιδιώξεις των εγχώριων παρασίτων, κήδεψαν με όλες τις «τιμές» την αξιοπρέπεια του λαού. Την ατομική, οικογενειακή, εργασιακή, κοινωνική και εθνική αξιοπρέπεια του Ελληνα. Αλλοι, λιγότερο ξεδιάντροποι, θα έτρεχαν να βρουν ποτάμι να πνιγούν κι όχι κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να αναβαπτισθούν. Ο Ελληνικός λαός την Κυριακή πρέπει να αρνηθεί να αυτοκτονήσει!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ