2012-06-15 18:49:37
Φωτογραφία για Τι κρύβουν οι διαρροές που έντεχνα γίνονται για τις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις...!!!
Γράφει ο Γ. Σπ. Π

Κατ αρχήν ας ξεκαθαρίσουμε κάτι που προβάλει ως πασίδηλα λογικό και προφανές. 

Οποιαδήποτε δημοσκόπηση κι αν διαβάσουμε ή ακούσουμε δεν μπορεί να γίνει πιστευτή χωρίς να υποστεί τη δημόσια βάσανο της ανάλυσης, της διερεύνησης και της αμφισβήτησης. Άρα, όσες άκοπα διαρρέουν στο διαδίκτυο ή σε διάφορα έντυπα απλά και μόνον εξυπηρετούν σαφείς και συγκεκριμένους σκοπούς εκείνων που έντεχνα τις διαρρέουν.

Σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ βγήκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και είπε, - παρά την απαγόρευση που ισχύει -, ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται με μια άνεση 4 με 5 μονάδων από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι παρόμοια είπε σε δημόσια ομιλία του , - μάλλον στην πλατεία Κεραμεικού στην Αθήνα -, κι πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ, Στέφανος Μάνος. Οι λόγοι που οδηγούν τους δύο αυτούς πολιτικούς να δηλώνουν δημόσια ότι σαφώς προηγείται η Νέα Δημοκρατία είναι λίαν ευκρινείς και διακριτοί. Η δεξαμενή από την οποία μπορούν να αντλήσουν ψήφους είναι η ευρύτερη κεντροδεξιά άρα καθησυχάζουν τους Νέοδημοκράτες λέγοντάς τους το πολύ απλό..., " το κόμμα τους δεν κινδυνεύει να χάσει την πρωτά... άρα ρίξτε και σε μας τους μικρούς καμιά ψήφο μπας και μπούμε στη Βουλή..."...!!! 


Με την παραπάνω φημολογία, η οποία διαρρέεται, ωφελείται και το ΠΑΣΟΚ που κι αυτό την προωθεί γιατί καθησυχάζει τους δικούς τους ψηφοφόρους που δεν αντέχουν να δουν τον Τσίπρα πρώτο, αυτόν τον άτιμο που τους λεηλάτησε το κόμμα ή που φοβίζει τους γηραιότερους μήπως και τα διαλύσει όλα. Και με το φόβο παραμένουν στο μαντρί και άρα το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να πέσει κάτω από το 10%.

Μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την ΔΡΑΣΗ του Μάνου και τον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ωφελείται κι η Νέα Δημοκρατία που για τους δικούς τη λόγους προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι υπέρ της έχει δημιουργηθεί ρεύμα άρα προσελκύει και τους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής.

Ας μην παραλείψουμε να πούμε και πως πολλοί εκμεταλλεύτηκαν πολύ..., την χθεσινή μεγάλη άνοδο του χρηματιστηρίου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπαν πως οφείλεται δήθεν στις κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν σίγουρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Ξέχασαν όμως να προσθέσουν ότι θα μπορούσε να οφείλεται και στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στους Financial Times με το οποίο καθησύχαζε τους  ξένους επενδυτές ότι θα αγωνιστεί για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Μαζί με όλα τα παραπάνω κόμματα ωφελούνται και τα διάφορα σάιτς που με τίτλους για δημοσκοπήσεις αποκτούν αρκετές χιλιάδες κλικς και τα λανσάρουν στους διαφημιζόμενους ως μεγάλη επισκεψιμότητα μήπως και τσιμπήσουν..., καμιά διαφημισούλα...!!!    

 Και μια και φτάσαμε εδώ ας πούμε απλά ότι σ αυτές τις εκλογές όλα παίζονται μέχρι την Κυριακή τις 7 το απόγευμα που θα κλείσει η κάλπη. Όλα τ άλλα είναι μπούρδες...!!! 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ