2012-06-15 18:44:01
Φωτογραφία για Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του Αιγύπτιου
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πειραιά οι έξι νεαροί κατηγορούμενοι, πέντε άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες της εισβολής σε σπίτι στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού Αιγύπτιου. Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ανακριτή και η απολογία τους κράτησε πάνω από πέντε ώρες. Μετά το πέρας της διαδικασίας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν ισχύουν για τους πέντε άνδρες και όχι για τη νεαρή γυναίκα που συνελήφθη μαζί τους.

Οι πέντε κατηγορούμενοι υποχρεώθηκαν να καταβάλουν 2.000 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση, ενώ τους επιβλήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της υποχρεωτικής παρουσίασης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε 1η και 15η του μήνα.


Σε βάρος των έξι συλληφθέντων της άγριας επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αλλοδαπού, ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα, που αφορούν βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους προφορικώς και όχι γραπτώς, γεγονός που δημιουργεί κενά στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης ενώ εκκρεμεί και η κατάθεση του Αιγύπτιου, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ