2012-06-15 18:11:04
Φωτογραφία για Π. Ψωμιάδης: Όλοι επιστρέφουν στη ΝΔ
Προπαγάνδα χαρακτηρίζει όσα ακούγονται για τη γνωστή δήλωση περί «αδελφικών παρατάξεων» ΝΔ και Χρυσής Αυγής, ο επικεφαλής του Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Είναι τιμή για μένα να ασχολούνται μαζί μου πολιτικοί αρχηγοί για ένα θέμα ανύπαρκτο.

Είναι τέτοια η εμμονή στην παραποίηση του νοήματος των δηλώσεών μου που φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πανικοβληθεί από την ενεργοποίησή μου και τη μείωση των ποσοστών τους στη Βόρεια Ελλάδα. Τολμούν, μάλιστα, οι υπερασπιστές των τρομοκρατών, αυτοί που τόσα χρόνια χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους, να χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τα στελέχη της ΝΔ, του κόμματος που έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Όμως, η κοινωνία δεν τους παρακολουθεί. Όλα δείχνουν ότι όλο και περισσότερος κόσμος επιστρέφει στη ΝΔ, τη μόνη πολιτική δύναμη που αυτή τη στιγμή μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας για έξοδο από την κρίση» σημειώνει ο κ. Ψωμιάδης.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, την Κυριακή ο κ.Ψωμιάδης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9.00 το πρωί, στο 401ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης (αίθ. 4, 88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Ζαμπελίου 2-4, περιοχή Δελφών με Μαρτίου).
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ