2012-06-15 18:08:50
Φωτογραφία για ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ...
Ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ και οι άνθρωποί του έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον Δημήτρη Μαυροειδή της Μπιλμπάο, όπως ήδη έχουμε αναφέρει και επιβεβαιώνεται πλέον και από ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο 27χρονος σέντερ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Βάσκους, οι οποίοι όμως, θέλουν να ρίξουν το μπάτζετ τους για τη νέα σεζόν καιδεν θα έλεγαν «όχι» στην παραχώρηση του διεθνή σέντερ. Τα ισπανικά δημοσιεύματα πληθαίνουν καθημερινά και οι αναφορές που γίνονται στο θέμα είναι όλο και περισσότερε.

Πιο συγκεκριμένα, εφημερίδες στο Μπιλμπάο, ιστοσελίδες, αλλά και αθλητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μαυροειδής βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι αναμένεται... καυτό για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάνει καμία κρούση στους ανθρώπους της Μπιλμπάο, αφού πρώτα θέλουν να ξεκαθαριστεί το θέμα του Ντούσαν Ίβκοβιτς και στη συνέχεια να γίνει οποιαδήποτε κίνηση για παίκτη. Το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει αρκετά τους ερυθρόλευκους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ