2012-06-15 16:24:32
Φωτογραφία για Βόμβα σε γλάστρα ακρωτηρίασε επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη
Δέμα - βόμβα εξερράγη σήμερα στις 10.15 το πρωί σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Ήρας 18 στη Βουλιαγμένη. Σοβαρά τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων,Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, γιος του Μηνά Ανδριαδάκη που έχει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα.

Το δέμα παραδόθηκε στην κατοικία του από άγνωστο άτομο γύρω στις 10.15 το πρωί και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ΕΛΑΣ, ο μηχανισμός ήταν παγιδευμένος με χειροβομβίδα. Οι δράστες στο μήνυμά τους προς τον επιχειρηματία έγραφαν «από έναν παλιό σου φίλο».

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για μαφιόζική ενέργεια και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν στρέψει τις έρευνες για τον εντοπισμό των εμπνευστών της δολοφονικής απόπειρας και τους εκτελεστές της. Ερευνούν, επίσης, εάν ο άνδρας που παρέδωσε το παγιδευμένο δέμα ήταν στην ομάδα που σχεδίασε τη δολοφονική απόπειρα ή αν οι δράστες επέλεξαν να στείλουν τη βόμβα με εταιρία ταχυδρομικών διανομών.


Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι δεν υποψιάστηκε τίποτα όταν ένα άτομο κτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του και του παρέδωσε το δέμα μαζί με μία γλάστρα. Όταν ο άντρας που έκανε την παράδοση τους απομακρύνθηκε και μετακίνησε τη γλάστρα,ο μηχανισμός εξερράγηστα χέρια του τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Ασθενοφόρο διακόμισε τον 40χρονο στο Ασκληπιείο της Βούλας. Απο εκεί ο διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Από το Ασκληπιείο εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση για τον τραυματία:

«Σήμερα 15-6-2012 και ώρα 10:45 π.μ. προσεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας άνδρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας τραυματίστηκε κατόπιν ενεργοποίησης εκρηκτικού μηχανισμού. Στον τραυματία παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και κατά τον διαγνωστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι φέρει μεταλλικά θραύσματα στην κοιλιακή χώρα και στην οσφυϊκή μοίρα, καθώς και κάταγμα στο μηριαίο οστό του δεξιού κάτω άκρου. Επειδή, κατά τον έλεγχο διαγνώσθηκε και τραυματισμός των μηριαίων αρτηριών, ο άνδρας διακομίσθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο του ΕΣΥ που διαθέτει αγγειοχειρουργικό τμήμα για περαιτέρω αντιμετώπιση»

Στην οδό Ήρας μετακόμισε πρόσφατα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. O κ. Καμμένος σε ερώτηση στο Twitter (δείτε σχετική φωτογραφία) απάντησε ότι ο ίδιος είναι καλά επιβεβαιώνοντας την είδηση για τοποθέτηση δέματος με εκρηκτικά κοντά στην πολυκατοικία όπου και διαμένει.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ