2012-06-15 12:28:52
Φωτογραφία για Πάει Κίνα και στην ομάδα του Τεν Κάτε  ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ
Ο Σιμάο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σάντονγκ Λούνενγκ της Κίνας, όπου είναι προπονητής ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού το μεσημέρι της Πέμπτης έλυσε το συμβόλαιό του με τους "πράσινους".

Όπως όλα δείχνουν, ο μέσος από τη Μοζαμβίκη θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και συγκεκριμένα στη Σάντονγκ Λούνενγκ, όπου είναι προπονητής ένας παλιός του γνώριμος (και του Παναθηναϊκού), ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος είχε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Σιμάο, έχει μιλήσει ήδη μαζί του και τον περιμένει, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του κινεζικού συλλόγου και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα του αποφέρει περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, ο Σιμάο έκανε τις προηγούμενες μέρες όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση βίζας, ώστε να ταξιδέψει άμεσα στην ασιατική χώρα. Φυσικά η παρουσία του Τεν Κάτε ήταν αυτή που έπεισε τον Σιμάο να δεχτεί αυτήν την πρόκληση και το πιο πιθανό είναι πως ο Μοζαμβικανός θα αποδεχθεί την πρόταση και θα γίνει κάτοικος Κίνας.

Στην τελευταία συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο Σιμάο είπε: "Ο Παναθηναϊκός ήταν και θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Εδώ ανέβηκα πολλά επίπεδα,  έγινα γνωστός και μου άνοιξαν πολλές πόρτες στην καριέρα μου. Νιώθω περίεργα, αλλά επειδή δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, ίσως τα ξαναπούμε".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ