2012-06-15 12:26:34
Φωτογραφία για Στη Σιόν καταλήγει ο Γκατούζο!
Ο Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκε πολύ κοντά στο να "δώσει τα χέρια" με τη Γαλατάσαραϊ, όμως έγινε ανατροπή σκηνικού και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σιόν. Διαβάστε αναλυτικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Sportmediaset" το απόγευμα της Πέμπτης, ο Γκατούζο (ελεύθερος από τη Μίλαν) είχε πάρει απόφαση να να ταξιδέψει στην Τουρκία για να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλατάσαραϊ έναντι περίπου 2.000.000 ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα υπογράμμιζε μάλιστα πως σημαντικό ρόλο στο να γίνει η προσέγγιση από πλευράς Γαλατά έπαιξε και η προσωπική άποψη του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον παίκτη παλαιότερα στη Μίλαν και εισηγήθηκε απολύτως θετικά για την παραμονή του.

Τα πράγματα όμως ανατράπηκαν μερικές ώρες αργότερα, με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας να αναφέρουν πως ο 34χρονος άσος άλλαξε γνώμη και τελικά συμφώνησε με τη Σιόν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία πως η ελβετική ομάδα (τερμάτισε 9η στο φετινό πρωτάθλημα) θα κανει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής για να παρουσιάσει επίσημα τον επί 13 χρόνια άσο των "ροσονέρι".

Να σημειωθεί πως ο "Ρίνγκιο" εμφανίστηκε αρκετά απαισιόδοξος για το μέλλον της Μίλαν σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "ίσως θα πρέπει να πούμε στους οπαδούς ότι για 2 ή 3 χρόνια η Μίλαν δεν θα είναι του ίδιου επιπέδου με τη Μίλαν που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ