2012-06-14 23:13:26
Φωτογραφία για ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΣΜΑΡΑΓΔΗ
Μια ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Σμαραγδή απέχει ο Ολυμπιακός, αφού ο διεθνής κεντρικός του Ηρακλή φέρεται να είναι κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση των ερυθρόλευκων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων μετά την κατάληξη της φετινής χρονιάς που βρήκε τον Ολυμπιακό να κατατάγεται στην πέμπτη θέση, η οποία συνιστά το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του Θρύλου, φέρονται αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο σύνολο που θα θέσει τις βάσεις για την απαρχή μιας νέας δυναστείας στον ελληνικό χώρο!

Ο διεθνής κεντρικός του Ηρακλή αποτελεί μία εξαιρετική λύση από την εγχώρια αγορά με τις επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού να είναι σε προχωρημένο στάδιο και την πλευρά του 30χρονου παίκτη να είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του Θρύλου, παρά το «μπάσιμο» του Φοίνικα Σύρου.

Ο Σμαραγδής προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Γιώργου Πετρέα στην γαλλική Ναρμπόν και εφόσον αποκτηθεί, θα πλαισιώσει τους Μίλαν Γιούρισιτς και Τζορτζ Παπαδόπουλο στις θέσεις των κεντρικών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ