2012-06-14 20:31:57
Φωτογραφία για ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ - ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ!
Χωρισμένη στα δύο φέρεται να είναι η Εθνική Σουηδίας σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, με αφορμή την κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ των Όλοφ Μέλμπεργκ και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Με αφορμή τον καθορισιτκό αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Σουηδία την ερχόμενη Παρασκευή, οι Άγγλοι κάνουν εκτενή αναφορά στην προσεχή τους αντίπαλο και φροντίζουν να δίνουν μεγάλες διαστάσεις σε... εσωτερικά «ζητήματα» των Σουηδών.

Ένα από αυτά αφορά τις σχέσεις του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ με τον αρτχηγό των Σουηδών Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Συγκεκριμένα η «Independent» αναφέρει ότι η Εθνική Σουηδίας έχει χωριστεί σε δύο ...στρατόπεδα με αφορμή την κόντρα που έχει ανακύψει μεταξύ Μέλμπεργκ και Ιμπραίμοβιτς, ενώ τονίζεται ότι το θέμα έχει πάρει πολύ σοβαρές προκτάσεις, αφού έχει φτάσει μέχρι και στον Πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να τα δίνουν όλα όταν αγνωίζονται με το εθνόσημο.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για την ενέργεια των δύο παικτών να πάνε κατευθείν στα αποδυήια μετά το τέλος του αγώνα με την διοργανώτρια Ουκρανία και να μην πάνε μαζί με τους συμπαίκτες τους να χαιρετήσουν τους τους Σουηδούς οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Ολιμπίνσκι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ