2012-06-14 17:48:06
Φωτογραφία για Πρωτοπορεί ο δήμος Αγρινίου στα προνοιακά
Ένας από τους ελάχιστους δήμους πανελλαδικά (συνολικά 15), στους οποίους θα καταβληθούν προνοιακά επιδόματα από τις ...15 Ιουνίου, είναι ο δήμος Αγρινίου. 1605 δικαιούχοι θα λάβουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ

Από μεθαύριο ξεκινάει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους, σε 15 δήμους όλης της χώρας, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων που τους παρέδωσε το υπουργείο Υγείας.

Σε άλλους 12 δήμους, μεταξύ των οποίων και ο δήμος Πειραιώς, η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, ενώ σε 14 βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Ο δήμος Αγρινίου, είναι από τους λίγους που κατάφερε έγκαιρα να ολοκληρώσει την σχετική διαδικασία και να υποβάλλει τα στοιχεία που ζητούσε το Υπουργείο Υγείας. Έτσι είναι και από τους λίγους πανελλαδικά, όπου οι δικαιούχοι κάτοικοι του θα πάρουν πρώτοι τα προνοιακά επιδόματα.

Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αγρινίου, όλα είναι έτοιμα και κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Δευτέρα τελικά, να δοθεί το «πράσινο φως» από τον Επίτροπο της Περιφέρειας, στον οποίο έχουν διαβιβαστεί οι επιταγές, για να ξεκινήσουν να πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων, που στον δήμο Αγρίνιου, είναι 1605 άτομα που θα λάβουν 1.200.000.

agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ