2012-06-14 09:37:00
Φωτογραφία για Στο κόκκινο η εγκληματικότητα
Άλλη μια περίπτωση στυγερού εγκλήματος με κίνητρο τη ληστεία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο της εγκληματικότητας στη χώρας μας με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 52χρονου φαρμακοποιού που πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή του Ρέντη.

Τον τελευταίο καιρό η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο «κόκκινο» σε ολόκληρη τη χώρα και πλέον το πρόβλημα έχει πάρει τεράστιες κοινωνικές διαστάσεις. Κυρίως γιατί οι δράστες δείχνουν να μην υπολογίζουν τίποτα και για λίγα μόλις ευρώ να τραβάνε τη σκανδάλη. Τα στοιχεία των δολοφονιών με σκοπό την ληστεία είναι τρομακτικά. Τους τελευταίους έξι μήνες έχουν διαπραχθεί 27 δολοφονίες με σκοπό την ληστεία. Και όπως φαίνεται, ο ρυθμός αύξησης των ληστειών όπου υπάρχει και δολοφονία, ολοένα και μεγαλώνει.

Λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας και του φόβου που επικρατεί στους πολίτες περί μη αστυνόμευσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους
. Ήταν πριν από λίγες ημέρες, όταν ένας ληστής έπεφτε νεκρός από τα πυρά 24χρονου στην Παιανία, που νωρίτερα είχε προσπαθήσει με συνεργό του να διαρρήξει την κατοικία όπου διέμενε ο νεαρός με την οικογένεια του. Στο χθεσινό καρτέρι θανάτου οι ληστές δεν δίστασαν να πυροβολήσουν 3 φορές έναν 52χρονο φαρμακοποιό, όταν αυτός αρνήθηκε να τους δώσει το τσαντάκι με τα χρήματά του.

Ο άτυχος άνδρας που έπεσε νεκρός από τα πυρά ληστών στου Ρέντη ήταν μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι αναχώρησε από το φαρμακείο του και την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση των οδών Π. Νικολαΐδη και Περικλέους, τον πλησίασαν δύο άγνωστοι που επιχείρησαν να του αρπάξουν την τσάντα.
real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ