2012-06-13 17:59:02
Φωτογραφία για Συνεχίζονται τα προεκλογικά παιχνίδια με την μειονότητα. Με άμεση παρέμβαση πολεοδομίας, έγινε παύση εργασιών με αστυνομική παρέμβαση
Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Ζήτησαν άδεια αποκατάστασης επικινδύνων για το Τέμενος στη Διομήδεια, λόγω φθορών που προκάλεσε ο χρόνος, και αντί να το κατεδαφίσουν, προχώρησαν αυθαίρετα σε εργασίες αναστήλωσης ολόκληρου του Τζαμιού

-Στοπ στο θέατρο του Παραλόγου από την πολεοδομία

-Έξαλλος ο Μουφτής Ξάνθης, που δεν είναι ενήμερη για το θέμα η νόμιμη Μουφτεία Ξάνθης

Απίστευτα, για ακόμα μια φορά, πράγματα συμβαίνουν στην Ξάνθη προεκλογικά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, εδώ και κάποιες ημέρες, στην Διομήδεια πραγματοποιούνται οικοδομικές εργασίες αναστήλωσης στο παλιό Τέμενος. Στην αρχή η υπόθεση μας φάνηκε απλή, αλλά στη συνέχεια, μόλις ψάξαμε, διαπιστώσαμε πως πρόκειται για ένα ακόμα προεκλογικό τερτίπι, με σκοπό την κατευθυνόμενη ψηφοφορία από πλευράς μειονότητας.

Η μικρή έρευνα την οποία πραγματοποιήσαμε, απέδειξε πως ζητήθηκε άδεια αναστήλωσης επικίνδυνων κατασκευών του παλιού Τεμένους, οι οποίες λόγω παλαιότητας δημιουργούσαν προβλήματα στην γύρω περιοχή και έκρυβαν κινδύνους.


Μέχρι αυτό το σημείο βέβαια, όλα φαίνονταν καλά, μέχρι την στιγμή που διαπιστώθηκε, έπειτα από καταγγελίες, πως με την άδεια αποκατάστασης επικινδύνων, κάποιοι προσπάθησαν προεκλογικά να αναστηλώσουν ολόκληρο το Τέμενος και να επισκευάσουν όλες τις φθορές που του είχε δημιουργήσει ο χρόνος, με σκοπό πιθανότατα να το επαναλειτουργήσουν, πράγμα το οποίο βέβαια, χρειάζονταν άλλου είδους άδεια, η οποία ποτέ δεν ζητήθηκε και ποτέ δεν χορηγήθηκε από την πολεοδομία, η οποία με το που πληροφορήθηκε το γεγονός έσπευσε αμέσως στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπια καταγραφή των εργασιών που γίνονται και να επιληφθεί του θέματος, σύμφωνα με τα όσα η νομοθεσία ορίζει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως για το θέμα δεν ενημερώθηκε η Μουφτεία Ξάνθης και ο νόμιμος Μουφτής Εμίν Σινίκογλου, ο οποίος έμαθε για το περιστατικό από καταγγελίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, έπειτα από παρέμβαση της πολεοδομίας, επεβλήθη παύση εργασιών μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση και διευκρινιστούν τα στρεβλά της σημεία.

fonitisxanthis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ