2012-06-13 15:31:08
Φωτογραφία για «Νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη»
Την κατάκτηση του νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη έθεσε ως βασικό στόχο του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον νέο προπονητή. Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα δώσουμε ότι υλικά χρειάζεται. Σας είχαμε πει πως θα έχουμε έναν πολύ καλό τεχνικό και αυτό έγινε. Σας είχαμε πει πως θα έχουμε έναν νέο προπονητή, ικανό, εργατικό και με γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Θεωρώ δεδομένο πως οι φίλαθλοί μας θα στηρίξουν την προσπάθειά μας για το 4ο αστέρι έτσι ώστε να πάμε στα 40 πρωταθλήματα, πράγμα που ελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο και ν' απολαμβάνουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι το πιο μεγάλο κλαμπ της Ελλάδας και από τα πιο μεγάλα της Ευρώπης. Έχουμε δυνατότητες να πάμε μπροστά. Θέλω να πω στους φιλάθλους μας πως όλοι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και να πάμε μπροστά», τόνισε ο κ. Ζαρντίμ.

Ερωτηθείς για τους στόχους του Ολυμπιακού για Ελλάδα και Ευρώπη ο Ζαρντίμ επισήμανε: «Εμάς καταρχήν ο στόχος μας για την Ελλάδα είναι να τα πάμε καλά εδώ και να πάρουμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ στόχος είναι να περάσουμε στην πρώτη φάση και να συνεχίσουμε από εκεί και πέρα».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ