2012-06-13 15:30:31
Φωτογραφία για Σύριος κακοποιός για να μην συλληφθεί άρπαξε πιστόλι από γυναίκα αστυνομικό της το έβαλε στα πλευρά και πάτησε την σκανδάλη!!!!...Από θαύμα ζει η αστυνομικός..
Σκηνές βγαλμένες από ταινία σκληρού αστυνομικού θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας..

Για να τον συλλάβουν μέσα στο διαμέρισμα όπου ταμπουρώθηκε ειδοποιήθηκε μέχρι και εισαγγελέα Χάρη σε ένα θαύμα είναι ζωντανή η γυναίκα του "Αλλοδαπών". Μετά από συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας ο δράστης κατάφερε να...

της αρπάξει το όπλο, αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήξερε να το χρησιμοποιήσει.

Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες εντόπισαν το διαμέρισμα όπου... διέμεναν τρεις άνδρες, δυο Έλληνες και ένας Σύρος, μέλη κυκλώματος που πλαστογραφούσε και στη συνέχεια διακινούσε ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν τους άνδρες όταν εκείνοι βγήκαν από την πολυκατοικία στην 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, όμως όταν είδαν πως απ έξω υπήρχαν κι άλλοι αστυνομικοί αντιστάθηκαν και επιχείρησαν να μπουν ξανά στην πολυκατοικία.

Πάνω στη συμπλοκή ο ένας άρπαξε το πιστόλι από μια γυναίκα αστυνομικό και πριν εκείνη προλάβει να αντιδράσει το κόλλησε στα πλευρά της και τράβηξε τη σκανδάλη.


Ευτυχώς για την αστυνομικό ο δράστης δεν είχε βγάλει την ασφάλεια και έτσι το πιστόλι δεν εκπυρσοκρότησε.

Ο 43χρονος Σύρος δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ενώ οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τους συνεργούς του, εκείνος έτρεξε και μπήκε πίσω στο διαμέρισμα. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν παρουσία εισαγγελέα, εκείνος τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών.

Τελικά κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαχτάρισε ο Πικραμμένος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λαχτάρισε ο Πικραμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ