2012-06-13 10:30:06
Φωτογραφία για Βενιζέλος: Μέσα σε 5 μονάδες βρίσκονται τα τρία κόμματα, από πού κι ως πού υπάρχει δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ;
Παραθέτω ένα απόσπασμα από χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ν. ΛΙΟΝΑΚΗΣ: Παρόλα αυτά, κύριε Πρόεδρε, οι πολίτες θα έλεγα ότι έχουν μία προτίμηση σε αυτά τα δύο κόμματα που αναδείχθηκαν.

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Σχετική. Αν πιστέψουμε κάποιες δημοσκοπήσεις πριν από 15 μέρες μία σχετική προτίμηση. Ξέρετε στις εκλογές της 6ης Μαΐου η απόσταση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις μονάδες, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ 2 μονάδες, άρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 5 μονάδες. Μέσα σε 5 μονάδες ...βρίσκονται τα τρία κόμματα. Από πού ως πού υπάρχει δίπολο;

Ν. ΛΙΟΝΑΚΗΣ: Τουλάχιστον έτσι καταγραφόταν στις δημοσκοπήσεις έως ότου μπορέσανε να αξιολογηθούν.

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ναι αλλά ξέρετε, καταγραφόταν στις δημοσκοπήσεις Ν. ΛΙΟΝΑΚΗΣ: Όλη η συζήτηση έτσι γίνεται, κ. Βενιζέλο.

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Στις δημοσκοπήσεις δεν είχε κανείς την αίσθηση του αποτελέσματος της 6ης Μαΐου. Υπήρχε καμιά δημοσκόπηση η οποία κατέγραψε τις οροφές και τις δυναμικές της 6ης Μαΐου; Θα έλεγε κανείς ότι θα κινηθούν τα κόμματα κάτω από το 20 όλα και ότι θα ανέβει τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ; Το έλεγε καμιά δημοσκόπηση αυτό;


Εγώ δεν είδα να έχει εμπεδωθεί αυτό ως εντύπωση πριν τις 6 Μαΐου. Μην βιάζεστε λοιπόν για το αποτέλεσμα. Έχουμε ακόμη τέσσερις μέρες οι οποίες είναι κρίσιμες και νομίζω ότι εκ των πραγμάτων στη συζήτηση κυριαρχεί η πρότασή μας τώρα για τη διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αυτό το "Μην βιάζεστε λοιπόν για το αποτέλεσμα" του Βενιζέλου ίσως αποδειχθεί ιστορικό, πόσο μάλλον αν το ΠΑΣΟΚ δεν βγει ούτε τρίτο.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ