2012-06-13 10:26:05
Φωτογραφία για ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΠΙΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
O 19χρονος Μαυροβούνιος - με γερμανική υπηκοότητα - αριστερός χαφ, Χασάν Πέπιτς φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση της α’ ομάδας, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν «ζεστοί» και για την ομάδα Νέων του συλλόγου, η οποία θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στο αντίστοιχο Champions League για παίκτες κάτω των 21 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay», ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον 19χρονο (16/03/1993) μεσοεπιθετικό, Χασάν Πέπιτς, ο οποίος είναι Μαυροβούνιος, αλλά με γερμανική υπηκοότητα.

Ο Πέπιτς μάλιστα, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, αναμενόταν στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα της Τρίτης (12/06) προκειμένου να ολοκληρώσει την υπόθεση μετακίνησής του στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην β’ ομάδα της Καρλσρούης και λογικά μπορεί ν’ αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους ως ελεύθερος, αγωνίζεται σε θέση αριστερού εσωτερικού μέσου, αλλά και στην αριστερή πτέρυγα.


Ο 19χρονος ταλαντούχος Σέρβος μεγάλωσε στην Γερμανία και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ουλμ μεταπηδώντας λίγο αργότερα στην ακαδημία της Ροϊτλίνγκεν, αλλά και σ’ αυτήν της Στουτγκάρδης.

Πέρσι «μετακόμισε» στην Καρλσρούη, αρχικά στην ομάδα Κ19 και στη συνέχεια στην β’ ομάδα. Στην Καρλσρούη έκανε συνολικά 15 παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να τον εντάξει στην ομάδα Κ20, την οποία οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων επιθυμούν να ενισχύσουν σημαντικά ενόψει του Champions League Νέων.

Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, για τον Πέπιτς - εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τους Πάντελιτς, Φέισα, Κάταϊ και Γκρμπιτς - έχει, ήδη, ενημερωθεί ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ