2012-06-13 09:17:17
Φωτογραφία για ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩΝ
Κορυφώνεται η αντιπαράθεση όσο και η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων λίγες ημέρες πριν οι πολίτες προσέλθουν εκ νέου στις κάλπες, την ώρα που η πλευρά των πιστωτών μας διαμηνύει πως μόνο με την - αμφίβολη κατ’ αυτούς - πιστή εφαρμογή των υπεσχημένων από ελληνικής πλευράς είναι δυνατόν να υπάρξει έστω μία μίνιμουμ συζήτηση για τους δυσμενέστερους εκ των όρων του μνημονίου.

Ενδεικτική προς αυτό είναι η τοποθέτηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών εξέφρασε ευθέως τις αμφιβολίες του για την εφαρμογή από την Ελλάδα των όρων που συνδέονται με το δανειοδοτικό πρόγραμμα της χώρας.

Παράλληλα, το κλίμα επιδεινώνεται από το γεγονός ότι οι αγορές όχι μόνο έμειναν ασυγκίνητες από την ευρωπαϊκή συμφωνία διάσωσης των ισπανικών τραπεζών, αλλά τώρα δείχνουν προς την πλευρά της Ιταλίας και της Κύπρου, παρά τις έντονες διαβεβαιώσεις τόσο της Ρώμης όσο και της Λευκωσίας ότι δεν θα χρειαστούν εξωτερική στήριξη.


Μέσα στο πλαίσιο αυτό, οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν και εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος την Τρίτη παρουσίασε τα 12 σημεία της πολιτικής του για την ασφάλεια και τη λαθρομετανάστευση, παραχωρεί στις 13:00 από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού τη διακαναλική του συνέντευξη Τύπου.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραχώρησε την Τρίτη τη δική του διακαναλική, θα μιλήσει (20:30) στην Πάτρα στη σκιά της θορυβώδους αποχώρησης του Νίκου Χανιά από τους συνδυασμούς του κόμματος, αλλά και των αποκαλύψεων για το πέρασμα της Ρένας Δούρου από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Γεμάτη η ατζέντα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος στις 10:30 συναντάται με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ναπολέοντα Μαραβέγια, μία ώρα αργότερα βλέπει τα προεδρεία των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, ενώ το βράδυ (20:00) μιλά στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα παραχωρεί στις 15:00 διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επισκέπτεται στις 11:00 το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά και στις 20:00 θα μιλήσει στο Μενίδι.

Τέλος, ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 την Τρίτη διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει κυβέρνηση μετά τις επικείμενες εκλογές, θα μιλήσει απόψε (20:00) στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Θησείο.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίθεση σε περίπτερο του ΚΚΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίθεση σε περίπτερο του ΚΚΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ