2012-06-12 20:39:05
Φωτογραφία για Παρουσίαζε τον εραστή του στη γυναίκα του ως... καλόγερο!
Παρουσίαζε τον ερωτικό του σύντροφο στη γυναίκα του ως καλόγερο που τον βοηθούσε να μπει στο δρόμο του Θεού. Ο λόγος για έναν άντρα στην Πάτρα ο οποίος έβαλε τον ερωτικό του σύντροφο να προσποιηθεί τον... καλόγερο, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της συζύγου!

Ο ''καλόγερος'' κυριολεκτικά «κατασκήνωσε» για ενάμιση μήνα στο σπίτι του ζευγαριού, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανακαλύψει όλη την αλήθεια και να γίνει έξω φρενών! Ο σύζυγος είναι εισοδηματίας και η σύζυγος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, ενώ από τον γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών.

Κάποια στιγμή η σύζυγος άρχισε να εντοπίζει παράξενα πράγματα στη συμπεριφορά των δυο αντρών και τότε ανακάλυψε την αλήθεια η οποία αποδείχθηκε ο χειρότερός της εφιάλτης. Ο καλόγερος αποδείχθηκε «μαϊμού» και εκτός αυτού, αποδείχθηκε και ο κρυφός ερωτικός σύντροφος του συζύγου της!

Η σύζυγος δεν έκανε φασαρία. Σύμφωνα με το dete.gr, προτίμησε να κινηθεί νομικά. Το πρώτο που έκανε ήταν να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να φύγει ο δήθεν καλόγερος απ' το σπίτι της. Μάλιστα η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και δικαίωσε απόλυτα τη σύζυγο.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ