2012-06-12 17:00:42
Φωτογραφία για Ξανά αουτσάιντερ η Ελλάδα, Σεφτσένκο… 500.00 καρατίων
Μπορεί άπαντες να περίμεναν με αγωνία το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου, για τα τελικά του Euro 2012, ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία, όμως όλα τα… λεφτά από πλευράς θεάματος ήταν το Ουκρανία-Σουηδία.

Γαλλία και Αγγλία αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Το τελικό 1-1 μπορεί να ταιριάστηκε στο 8.00, όμως σαν αποτέλεσμα ημιχρόνου έφτασε ν’ ανταλλάσσεται στο 48.00 στην Betfair. To ν’ ανοίξει το σκορ ο Λέσκοτ της Αγγλίας ταιριάστηκε στο 60.00!

Μεγάλες αποδόσεις είχαμε και στο Ουκρανία-Σουηδία, με τον άσο ν’ ανταλλάσσεται στο 26.00 και το τελικό 2-1 υπέρ των Ουκρανών στο 27.00, πράγμα φυσιολογικό καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντρέι Σεφτσένκο ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της Ουκρανίας. Η απόδοση στην οποία έχει ταιριαστεί ο «Σέβα» για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης φτάνει στην Betfair το εξωπραγματικό 500.00!!!

Απόψε ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική, με το αγώνα Ελλάδα-Τσεχία ν’ ανοίγει την… αυλαία. Η Εθνική μας είναι το αουτσάιντερ, με τον άσο να έχει σταθεροποιηθεί σε τιμές κοντά στο 3.45 και την ισοπαλία να βρίσκεται σταθερά στο 3.30. Αναλλοίωτη η απόδοση της Τσεχίας στο 2.40.


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ρωσία είναι το φαβορί κόντρα στην Πολωνία, όμως η απόδοση του διπλού έχει πάρει την… ανηφόρα και έχει φτάσει στο 2.64.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα του 3ου ομίλου, αλλά και των υπόλοιπων τριών, αρκεί να επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Euro 2012 και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ