2019-04-04 12:04:48
Φωτογραφία για Μια δυναμική γυναίκα η ΣΟΥΛΑ ΓΟΥΡΖΗ –ΖΑΧΑΡΑΚΗ υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ
            Μία δραστήρια γυναίκα με μεγάλη διάθεση προσφοράς, η Αθανασία (Σούλα) Γουρζή, σύζυγος Κων/νου Ζαχαράκη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στο πλευρό του Θανάση Κασόλα. 

       Και η συγκεκριμένη δυναμική παρουσία, έρχεται να δείξει ότι ο συνδυασμός του Θανάση Κασόλα, προετοιμάζεται για τις εκλογές με ένα ανανεωμένο αυτοδιοικητικό σχήμα, με υποψηφίους που έχουν διάθεση ουσιαστικής προσφοράς, επιθυμία και θέληση για έργο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

ΣΟΥΛΑ ΓΟΥΡΖΗ –ΖΑΧΑΡΑΚΗ / ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

       Η Αθανασία (Σούλα) Γουρζή, σύζυγος Κων/νου Ζαχαράκη, γεννήθηκε στην Λευκάδα και διαμένει από το 1994 στην Βόνιτσα.

Μητέρα 2 παιδιών (18 και 14 ετών) δραστηριοποιείτε τα τελευταία 25 χρόνια ως Υπεύθυνη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Εργοστασίου ΚΟΡΠΗ – NESTLE Ελλάς ΑΕ        Τελειόφοιτος του Γενικού Λυκείου Λευκάδας και απόφοιτος του ST. GEORGE COLLEGE Athens, με τίτλο πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και τις Δημόσιες Σχέσεις.

      Λόγω της φύσης της εργασίας της έχει παρακολούθηση πλήθος σεμιναρίων με θέμα την διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, Ηγεσίας - Καθοδήγησης κλπ.

    Είναι ενεργός μέλος της κοινότητας με συμμετοχή σε εθελοντικές και πολιτιστικές δράσεις.

      Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βόνιτσας καθώς και Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Βόνιτσας.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ