2012-06-11 13:24:43
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κατίδης
Μπορεί σήμερα να είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Κατίδη κατά της ΠΑΕ Άρης, ωστόσο ο 19χρονος διεθνής μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Κατίδης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ κάτι που θα φανεί αν ισχύει από την στιγμή που μείνει ελεύθερος από την ΠΑΕ Άρης μετά την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Η εκδίκαση της προσφυγής του 19χρονου διεθνή μέσου κατά της ΠΑΕ Άρης είναι προγραμματισμένη για σήμερα με το πιθανότερο η νομική της υπηρεσία να αξιοποιήσει το δικαίωμα της αναβολής.

Σε μία εκδίκαση της προσφυγής του Κατίδη όπου η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ήταν καταχρηστική όπως είχε υποστηρίξει ο πρόεδρός της, Αθανάσιος Αθανασιάδης, την επομένη της κατάθεσής της.

Το σίγουρο είναι πως ο 19χρονος διεθνής μέσος δεν κρύβει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη όπως φάνηκε από την διπλή προσφυγή που έχει καταθέσει τις προηγούμενες μέρες με την δεύτερη να ήταν συμπληρωματική της πρώτης.


Σε μία εβδομάδα όπου με το καλημέρα, στην πρώτη της ημέρα σήμερα Δευτέρα, η ΠΑΕ Άρης θα έχει να αντιμετωπίσει συνολικά πέντε προσφυγές. Εκτός του Κατίδη υπάρχουνε και αυτές των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Σηφάκη.

Οι τρεις πρώτοι μετά την αρνητική κατάληξη στο ενδεχόμενο συμβιβασμού που επιχείρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης την περασμένη Παρασκευή είτε να τις αποφύγει είτε να παραιτηθούνε από τις υψηλές τους ρήτρες φαντάζει θέμα ημερών να μείνουνε ελεύθεροι.

Κάτι που ισχύει με τον Σηφάκη του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, κι ενώ και το επόμενο 48ωρο θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες με τις περιπτώσεις των Νέρι Καστίγιο και Χαβιέρ Ουμπίντες.

Σε αυτήν του Καστίγιο η κρίσιμη μέρα είναι η αυριανή όπου η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να δώσει την απάντησή της στην πρόταση της πλευράς του 28χρονου διεθνή Μεξικανού που έγινε στην συνάντηση της Πέμπτης από τον αδερφό και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο.

Αυτή αναφέρει άμεση καταβολή των οφειλών μέχρι 31/12/11 που ανέρχονται σε 190.000 ευρώ και σε έξι δόσεις το υπόλοιπο ποσό ύψους των 500.000 ευρώ πριν ακολουθήσει η διαδικασία της εύρεσης της χρυσής τομής για ένα συναινετικό διαζύγιο.

Κάτι που αν δεν γίνει στην αυριανή επαφή – συνάντηση – τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Καστίγιο να καταθέσει προσφυγή που σύμφωνα με το συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ. Εξέλιξη την οποία όπως είναι επόμενο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θέλει να αποφύγει.

Τέλος σε αυτήν του Ουμπίντες ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει δώσει διορία στην ΠΑΕ Άρης να τακτοποιήσει την οφειλή στο πρόσωπό του μέχρι μεθαύριο Τετάρτη αλλιώς θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής, όπως είχε κάνει και ο εκπρόσωπός του την περασμένη εβδομάδα, διεκδικώντας και την ελευθερία του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ