2012-06-11 08:19:31
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν για να δικαστούν σήμερα οι οκτώ συλληφθέντες από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χρυσαυγιτών και αριστεριστών στη Βέροια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 53χρονου.

Στο αυτόφωρο δικάζεται σήμερα και ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου έγιναν τα επεισόδια, καθώς μηνύθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής για εξύβριση.

Την Κυριακή σε βάρος των οκτώ συλληφθέντων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν τον Σάββατο. Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν έντυπο προεκλογικό υλικό, σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας, όμως με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών τα πράγματα ηρέμησαν και αποχώρησαν από το σημείο οι δύο ομάδες.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα, περίπου 15 με 20 μέλη της Χρυσής Αυγής μετέβησαν σε καφενείο που είναι στέκι αναρχικών, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, ενώ προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο μαγαζί. Επίσης, από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Η Αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα τα οποία αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν. Μεταξύ αυτών ήταν ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ