2012-06-11 04:03:05
Φωτογραφία για H Katherine Heigl μιλάει για τη χαοτική ζωή της μητρότητας!
Η 33χρονη διάσημη ηθοποιός είναι πλέον μητέρα - κάτι που επιθυμούσε πάντα - μιας και υιοθέτησε δυο παιδάκια, εκ των οποίων το ένα είναι από την Λουισιάνα... Παρόλα αυτά, αν και ήθελε πολύ να γίνει μανούλα, παραδέχτηκε πως η ζωή της μετά την απόκτηση των δύο παιδιών έχει γίνει αρκετά πιο... χαοτική, για την ίδια και τον συζυγό της, Josh Kelley.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό "Hello" ανέφερε πως όλη αυτή η εμπειρία με τα νεογέννητα παιδιά είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη και παρ' όλο που είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά, η λαχτάρα της τελικά να το ζήσει στο έπακρο όλο αυτό, διήρκησε μόνο λιγους μήνες. Ο λόγος είναι ότι δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια και η κούραση από την αϋπνία την κάνει να φαίρεται σαν ζόμπι.

Η άλλη της κορούλα, ηλικίας τριών ετών, κατάγεται από την Νότια Κορέα και όπως δήλωσε η Katherine, έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα μεγάλης αδερφής και το μόνο που θέλει είναι να προστατεύει την μικρότερη.

Πάντως παρά τις δυσκολίες που δηλώνει η Heigl ότι αντιμετωπίζει λόγω της μητρότητας, δείχνει αρκετά γενναία και εκμυστηρεύεται στο περιοδικό πως παραμένει επιθυμία της να αποκτήσει πολλά παιδιά ακόμη... και μάλιστα τέσσερα.
tlife
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ