2012-06-10 10:45:49
Φωτογραφία για Ηλίας Κασιδιάρης: Αποσπάσματα από το βιβλίο που έγραψε το 2010
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, που αναστάτωσε τα ελληνικά και ξένα Media, είδε σχεδόν όλη του τη ζωή να γίνεται θέμα στο Internet ή στην τηλεόραση. Ποιος είναι, πού γεννήθηκε, τι σπούδασε; Όμως ο εκπρόσωπος Τύπου είχε απασχολήσει τον Τύπο πολύ πριν η Χρυσή αυγή ζητωκραυγάσει για το 7% που πέτυχε στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τον Ιούνιο του 2010 ο Κασιδιάρης παρουσίασε το βιβλίο που έγραψε με τίτλο "Τομέας Χ".

Στο εξώφυλλο υπάρχει ένας άνδρας κουκουλοφόρος που κρατά ένα αυτόματο όπλο, ενώ πρόκειται για 8 ιστορικά διηγήματα, για 8 μάχες όπου οι αρετές του πολέμου σκιαγραφούνται στην πραγματική του διάσταση. Η σελίδα της Χρυσής Αυγής διαβεβαιώνει ότι θα το διαβάσουμε με κομμένη ανάσα, ειδικά αν είμαστε μαχητές. Μάλιστα στην παρουσίαση του βιβλίου είχε μιλήσει και ο Μιχαλολιάκος ο οποίος δήλωσε για τον Κασιδιάρη: «ένας πραγματικός λογοτέχνης, μια εξαίρετη γραφίδα, το αντίθετο από ό,τι συνηθίζεται, καθώς οι άνθρωποι που γράφουν βιβλία είναι τίποτε κουλτουριάρηδες με μούσια, με κάτι γυαλιά ματομπούκαλα, ξέρω 'γω και τα λοιπά».


Μάλιστα στο οπισθόφυλλο του βιβλίου υπάρχει ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

"Οι Έλληνες βρίσκονταν παντού. Χιλιάδες πολεμιστές ντυμένοι στα μαύρα είχαν με μία δρασκελιά κατέβει από τους λόφους και ξεχύνονταν με μανία καταπάνω τους. Μέσα σε λίγες στιγμές η πομπή των θηραμάτων είχε αρχίσει να σφαγιάζεται χωρίς έλεος. Άοπλοι και αδύναμοι, οι Αλβανοί δέχτηκαν αγόγγυστα τη μοίρα τους. Όσα χέρια υψώνονταν στην πρωτογενή θέση άμυνας θερίζονταν σαν στάχυα. Αμέσως μετά κόβονταν τα ακάλυπτα κεφάλια. Η μανία των επιτιθέμενων ήταν μεθοδευμένη. Τα ξίφη τους έκοβαν ό,τι εξείχε. Χέρια, πόδια, κεφάλια είχαν γεμίσει κάθε άκρο του στενού δρόμου". 
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ