2012-06-08 15:16:03
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η αδιαφορία του Δήμου Πύργου. Για 10 περίπου μέρες παραμένουν αμάζευτα τα ξερά χόρτα κάτω από το Επαρχείο
Πριν περίπου 10 μέρες η Εθελοντική Δράση Πύργου, πήρε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό του χώρου κάτω από το Επαρχείο. Ξεκίνησαν λοιπόν μια Κυριακή πρωί με όρεξη για προσφορά και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θα δείτε εδώ. Ο χώρος καθάρισε από κάθε είδος σκουπιδιών, ξερών χόρτων κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του odigos.gr τα μέλη της Εθελοντικής Δράσης είχαν έρθει σε συνεννόηση με το Δήμο έτσι ώστε ο Δήμος από τη μεριά του να φροντίσει για την απομάκρυνση των σκουπιδιών και των κομμένων χόρτων.

10 μέρες μετά η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο είναι απαράδεκτη. Τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα παραμένουν στη θέση τους...! Οι Υπηρεσίες του Δήμου άφαντες...! Ο χώρος αποκλεισμένος από τα σκόρπια ξύλα και κορμούς δέντρων.

Πλέον ο κίνδυνος για ξαναεμφανιστούν φίδια, ποντίκια και άλλα τρωκτικά είναι ορατός.

Ελπίζουμε και κάνουμε έκκληση στο Δήμο να στείλει επιτέλους ένα συνεργείο για να μαζέψει όλα αυτά τα σκουπίδια, πριν υπάρξει κάποιο ατύχημα με παιδάκι ή περαστικό που θα τον έχει δαγκώσει φίδι ή οτιδήποτε άλλο. 
odigos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ