2012-06-08 12:11:29
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΚΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ... ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
Έναν ολοκληρωμένο φάκελο με όλα όσα πρέπει να ξέρει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον Ολυμπιακό, θα παραδώσει στον Πορτογάλο τεχνικό ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων, Ερνέστο Βαλβέρδε, με ανοιχτό το ενδεχόμενο τετ - α - τετ των δύο ανδρών την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Βαλβέρδε με τους άμεσους συνεργάτες του στον ερυθρόλευκο πα΄γκο, έχει ετοιμάσει έναν πλήρες φάκελο, τον οποίο και θα παραδώσει στον Ζαρντίμ, βοηθώντας τον να ενσωματωθεί στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρηγορότερα και ευκολότερα.

Στον συγκεκριμένο φάκελο υπάρχει πλήρης αναφορά, ξεχωριστά για κάθε παίκτη σχετικά με τις ικανότητες του, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, το ιστορικό του, και ότι γενικά τον αφορούν.

Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι ορισμένοι από τους συνεργάτες του Βαλβέρδε, όπως ο Χρήστος Μουρίκης (γυμναστής), η Μαρία Λυκομήτρου (διατροφολόγος) και ο Χρήστος Θέος (γιατρός), θα παραμείνουν κανονικά στο Ρέντη και θα βοηθήσουν στην ομαλή μετάβαση από τον Βαλβέρδε στον Ζαρντίμ.

Παράλληλα την ερχόμενη εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των δύο προπονητών και ο Βαλβέρδε να ενημερώσει από κοντά τον διάδοχο του για ορισμένα θέματα της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ