2012-06-02 11:54:03
Φωτογραφία για Διάσημος dj ανοίγει μαγαζί στη Μύκονο
Μπορεί να έχει έρθει αρκετές φορές στη Μύκονο και στην Αθήνα όμως φαίνεται ότι από φέτος το καλοκαίρι ο διάσημος DJ Ντέιβιντ Μοράλες θα γίνει μόνιμος κάτοικος στο «Νησί των Ανέμων».

Ο Μοράλες ετοιμάζεται να κάνει ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα στο νησί αποκτώντας μετά από τόσες επισκέψεις το δικό του μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαγαζί θα λέγεται «M Ultra Lounge» και είναι ήδη έτοιμο στα Ματογιάννια. Μάλιστα, ο χώρος είναι γνωστός, αλλά τώρα έχει αλλάξει. Και βέβαια, όταν ο super star των dexx αποφασίζει να κάνει κάτι δικό του επαγγελματικά στο νησί, αυτό μόνο συνηθισμένο δεν μπορεί να είναι.

Το ύφος του μαγαζιού θα είναι σε νησιώτικο στιλ, αλλά θα θυμίζει πολύ και Μαϊάμι - μια μίξη που μόνο ο Ντέιβιντ Μοράλες θα μπορούσε να φτιάξει.

Η αγάπη του για τη Μύκονο τον έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και μολονότι η Ελλάδα βρίσκεται σε περίοδο κρίσης, εκείνος δεν δίστασε να μπει στην επιχειρηματική ζωή της Μυκόνου, και μάλιστα με κάτι που όχι μόνο θα συζητηθεί, αλλά αναμένεται να συγκεντρώσει και αρκετούς celebrities της εγχώριας showbiz - και όχι μόνο.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνταγή της ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνταγή της ημέρας!
ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ