2012-06-02 11:45:26
Φωτογραφία για Η επόμενη «κίτρινη» μέρα
Οι διεργασίες για την επόμενη μέρα και τον σχηματισμό ενός διοικητικού σχήματος ευρείας συναίνεσης με τη συμμετοχή σίγουρα του Αντώνη Ζαμπέτα στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Άρης ξεκίνησαν επισήμως από χθες.

Ηδη από χθες έχουν αρχίσει να γίνονται κρούσεις σε ανθρώπους από την «κίτρινη» οικογένεια, που μπορούν να βοηθήσουν, όπως ο πρόεδρος των βετεράνων Γιάννης Βένος και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Πάντως, μια από τις πρώτες προτεραιότητες των ανθρώπων που θα ηγηθούν του μεταβατικού σταδίου στην ΠΑΕ είναι να έρθουν σε επαφή με τους παίκτες και να προσπαθήσουν να αποτρέψουν ένα νέο κύμα φυγής, κρατώντας τουλάχιστον έναν κορμό 12-13 ποδοσφαιριστών στην ομάδα που θα αποτελέσει τη βάση για την επόμενη χρονιά.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κόντης παραιτήθηκε από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή και όλα δείχνουν ότι θα πει την τελευταία του λέξη μετά την απόφαση της λίγκας και της ΕΠΟ για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία μπαίνουν οι αρχαιρεσίες της «ΚΜΑ», σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την ομάδα (την επόμενη Τετάρτη διεξάγεται η τακτική Γ.Σ.). Τη Δευτέρα το βράδυ εκπνέει η προθεσμία που έχουν τα μέλη για να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους και εκτός από τον Νικήτα Ματθαίου, την πρόθεσή του έχει εκδηλώσει και ο Λάμπρος Σκόρδας.

πηγή : sport-fm.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ