2012-06-02 10:53:59
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
Στο Αγρίνιο ο Αλ. Τσίπρας

Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, όπου θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της παράταξης και τοπικούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς.

Χθες, ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για τυχοδιωκτικά προγράμματα τα οποία και αποκαλύπτουν κρυφές ατζέντες.

Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο στην πλατεία Δημοκρατίας θα μιλήσει απόψε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Αλέξης Τσίπρας.

Χθες ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Το Μνημόνιο ή το εφαρμόζεις ή το ακυρώνεις. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να το ακυρώσουν για να το εφαρμόσουν. Εμείς θα το ακυρώσουμε», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γίνεται, πλέον, ξεκάθαρο σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, ότι στις 17 Ιουνίου αντιπαρατίθεται το χτες με την ελπίδα», υπογράμμισε επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, είναι ένα «πρόγραμμα αξιοπρέπειας και ελπίδας για το λαό και τον τόπο. Ένα επεξεργασμένο, ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο, βήμα προς βήμα, σύγχρονο πολιτικό σχέδιο της Αριστεράς».
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ