2012-06-02 10:36:04
Φωτογραφία για 6 Φαντάροι στο 565 Τάγμα Λαγού-Κραυγή Απόγνωσης
Το σύντομο αλλά περιεκτικό κείμενο των συνάδελφων φαντάρων από το Λαγό πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ταξιαρχία και το ΓΕΣ Οι λύσεις έπρεπε να είχαν δοθεί ήδη και όχι να φτάσουμε στο σημείο ολόκληρο τάγμα να απαρτίζεται από (6) στρατιώτες.

Αλλά βλέπεις, τόσο ο Α/ΓΕΣ Ζιαζιάς, όσο και ο ΥΕΘΑ-πρόσφατα αποστρατευθείς, πρώην Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν. Έτσι, την ίδια ώρα που οι φαντάροι «τρελαίνονται» στις υπηρεσίες και ξεπερνούν κάθε όριο αντοχής από το ατελείωτο τρέξιμο, θύματα και αυτοί της οριακής επάνδρωσης πολλών μονάδων της παραμεθορίου, οι βουλευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σκοτώνονται μεταξύ τους για να μην κλείσουν τα άχρηστα στρατόπεδα ή να ανοίξουν νέα στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Όλα για τον ψήφο.

Τα νέα παιδιά που ντύσαμε υποχρεωτικά στο χακί, τα εκμεταλλευόμαστε με κάθε τρόπο και τα γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια!


Απαιτούμε από το ΓΕΣ να κινητοποιηθεί άμεσα και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται προκειμένου να ανακουφιστούν οι φαντάροι και να απαντηθούν τα τεράστια προβλήματα που έχει η δημιουργήσει ο κακός σχεδιασμός του Πενταγώνου, η κακοδιοίκηση της μονάδας και το άθλιο σύστημα των πελατειακών σχέσεων.

Ας τους δώσουμε το λόγο:

565 ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ, ΜΕ 6 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!

Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Κάθε μέρα υπηρεσίες. Κάθε μέρα αγγαρείες, με έναν διοικητή να απαξιώνει τελείως και με στελέχη που μας τρέχουν όλη μέρα, χωρίς να έχουμε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Με ένα 1Ο Γραφείο που μόνη του έννοια είναι τα έσοδα από το ΚΨΜ.

Κάνετε κάτι για εμάς.

Δεν παρακαλούμε .

Απαιτούμε μια δίκαιη θητεία

Κάνετε κάτι..

diktiospartakos.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ