2012-06-02 10:25:08
Φωτογραφία για Καιρός για μπάνιο
Εξόρμηση στις παραλίες φαίνεται πως θα κάνουν οι Αθηναίοι καθώς ο καιρός θα σταθεί σύμμαχος, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη.

Στη Βόρεια, Κεντρική και Δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ όσοι αποφασίσουν να ταξιδεύουν σε κάποιο νησί θα έχουν σύμμαχό τους το καιρό με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από τις μεσημεριανές ώρες νότιοι σχεδόν μέτριοι. Στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι εντάσεων 3 με 4 μποφόρ.

Ανάσα δροσιάς φαίνεται πως θα αναζητήσουν Αθηναίοι και μη ,την Κυριακή, αφού η άνοδος της θερμοκρασίας στους 33 βαθμούς Κελσίου, σε όλη τη χώρα, θα κάνει πολλούς να βρεθούν στην πλησιέστερη παραλία για μια δροσιστική βουτιά.


Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στη βόρεια κυρίως Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι, θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ,ευνοϊκοί για όσους αποφασίσουν να ταξιδεύουν στα νησιά.

Καλοκαίρι έρχεται από τη νέα εβδομάδα καθώς ο καιρός θα εξακολουθήσει να μας δείχνει τα καλά του και τη Δευτέρα, μια μέρα πριν από την επιστροφή των εκδρομέων στο κλεινόν άστυ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς στην Αττική , ενώ ο καιρός θα είναι αρκετά ζεστός και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας αλλά και στα νησιά.Οι υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας θα σημειωθούν στη Λάρισα, τη Βοιωτία, τη Σπάρτη και το Ναύπλιο.

Λίγες τοπικές νεφώσεις ενδέχεται να σημειωθούν στα βόρεια της χώρας. Οι άνεμοι θα ειναι ιδανικοί για όσους επιστρέφουν με πλοία καθώς θα πνέουν στα πελάγη ασθενείς 3 έως 4 μποφόρ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ