2012-06-01 20:56:57
Φωτογραφία για «Bλέπουν» Θρύλο οι bookers!
O πέμπτος τελικός των ελληνικών πλέι οφ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλης της μπασκετικής Ευρώπης, αλλά και των στοιχηματικών εταιριών που... βλέπουν Ολυμπιακό!

H bwin.com προσφέρει τη νίκη του Ολυμπιακού στο 1.35 ενώ εκείνη του Παναθηναϊκού στο 3.00. Η bet-at-home δίνει 1.40 τον Ολυμπιακό και 2.70 τον Παναθηναϊκό ενώ η vistabet προσφέρει τη νίκη των γηπεδούχων στο 1.40 και εκείνη των φιλοξενούμενων στο 2.87.

Όσο για την sportingbet.com, το "διπλό" του Παναθηναϊκού είναι στο 2.90 και η νίκη του Ολυμπιακού στο 1.42. Στο ανταλλακτήριο της betfair.com τέλος, η νίκη του Ολυμπιακού είναι στο 1.44 ενώ εκείνη του Παναθηναϊκού στο 3.20.

Προβάδισμα νίκης

Η bwin.com δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ποντάρουν και στη διαφορά που θα κερδίσει μια από τις δύο ομάδες. Για παράδειγμα, να κερδίσει ο Ολυμπιακός μεταξύ 6-10 πόντων προσφέρεται στο 4.60 ενώ η αντίστοιχη νίκη του Παναθηναϊκού στο 8.75.


Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει

Στη vistabet.com αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να ποντάρει τα χρήματα του στο ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει. Ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 1.80 ενώ ο Παναθηναϊκός στο 1.90.

Υπάρχει και... παράταση

Στην sportingbet.com μπορεί κανείς να ποντάρει και στο ενδεχόμενο το παιχνίδι να οδηγηθεί σε παράταση, επιλογή που προσφέρει 17.00 απόδοση.

Με το χάντικαπ τι γίνεται;

Η bet-at-home.com δίνει αβαντάζ πόντων (4.5) στον Παναθηναϊκό κάτι που σημαίνει για να έρθει άσος στοιχηματικά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίσει πάνω από τέσσερις πόντους γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το παιχνίδι, στοιχηματικά, θα είναι διπλό. Και οι δύο επιλογές είναι στο 1.80.

Under ή over στο ημίχρονο;

Η betfair.com δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ποντάρουν αν το συνολικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο θα είναι πάνω από 77.5 πόντους ή όχι.

www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ