2012-06-01 20:54:36
Φωτογραφία για Όλα για όλα την Κυριακή...
Ο Ολυμπιακός έχασε με 12-10 στην διαδικασία τνω πέναλτι από τη Βουλιαγμένη, ανατρέποντας ένα κυριολεκτικά χαμένο παιχνίδι και τώρα θα παίξει όλα για όλα στον πέμπτο τελικό στο κολυμβητήριο του Λαιμού το απόγευμα της Κυριακής (19.00)

Κρίμα κι άδικο γι' αυτόν τον Θρύλο, που ηττήθηκε με 12-10 στα πέναλτι από την Βουλιαγμένη στο κλειστό του Πειραιά και τώρα όλα θα κριθούν σε πέμπτο τελικό που θα διεαχθεί στον Λαιμ΄τις 7 το απόγευμα της Κυριακής!

Ο Θρύλος σ' ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ στραβά γι' αυτόν, αφού βρέθηκε να χάνει με 0-4 και 1-5, έδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα και καρδιά πρωταθλητή , φτάνοντας τον τελικό στην ρουλέτ των πέναλτι, όπου η Βουλιαγμένη πιο τυχερή και πιο ψύχραιμη νίκησε με 12-10!

Ο Θρύλο δείχνει με τη αποφασιστικότητα και το πάθος που το διακρίνει ότι μπορεί να ισοσκελίσει την εμπειρία των αντιπάλων του και να φύγει θριαμβευτής από τον Λαιμό το απόγευμα της Κυριακής σε πέμπτο τελικό!


Κάκιστο ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού, αφού το κλείσιμο του πρώτου οκταλεπτου βήκε τους «ερυθρόλευκους μακριά από το καλό τους πρόσωπο να χάνουν με 4-0 Οι φιλοξενούμενοι που τα έπαιξαν όλα για όαα, με δεικνό εκτελεστή τον Αλέξανδρου Γούνα, που πέτυχε τρία γκολ σ' αυτή την περίοδο και έναν του τέως ερυθόλευκου Χρήστου Αφρουδάκη βέθηαν να προηγούνται 0-4 και μετέθεσαν το άγχος στους πολίστες του Θόδωρου Βλάχου, οι οποίοι αφού είχαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο σουτ του Κολόμβου στο 2ο λεπτό, δεν μπορούσνα να εκμεταλλευτούν τον παίκτη παραπάω, ενώ έπεσαν και σ' ένα εξαιρετική Τσαλκάνη, που ήταν κέρβερος κάτω από τα γκολπόστ...

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός προσπάθηε να ξαναμπει στο παιχνιδι και μείωσε αρχικά με τον Μάζη σε 1-4, για να ακολουθήσει ένα γκολ των φιλοξενούμενων από την περιφέρεια.

Το επιθετικό πρόβλημα συνέχισε να υφίταται για τον Ολυμπιακό, που μείωσε με τον Κολόμβο στο 1' για το -5, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δυνατά μπήκε το τρίτο οκτάλεπτο ο Θρύλος, που μείωσε σε 3-5 με τον Δημνήτρη Μα΄ζη στον παίκτη παραπάνω

Ο Θρύλος βελτίωσε την άμυνά του και από αυτό το σημείο ξεκίνησε την τελική του αντεπίθεση.

Με γκολάρα του Κολόμβου το 24' ο Θρύλος μείωσε το γκολ (4-5) και η εξέδρα πήρε φωτιά!!!!!!!!!

Τεράστια ψυχικά αποθέματα παρουσίασε ο Θρύλος στην τέταρτη και τελευταία περίοδο.

Ο Σχίζας ισοφάρισε σδ 55 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ενώ ο Κουλιεράκης στο 27 έδωσε ξανά προβάδισμα για την Βουλιαγμένη, που είχε εγκλωβιστεί επιθετικά για πολλή ώρα.

Με νέα γκολάρα του αρχηγού Τάσου Σχίζα ο Θρύλος ισοφάρισε εκ νέου σε 6-6 έχοντας πλέον τη ψυχολογία με το μέρος του!

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε για ακόμη μία φορά με τον Χρήστο Αφρουδάκη στο 29', όμως ο Θρύλος ισοφάρισε στο 30' με εύστοχο πέναλτι του Φουντούλη.

Ο Ολυμπιακός που είδε τον Φλώρο να διώχνει σωτήρια έχασε πουδαία ευκαιρία να πάρει την νίκη στον κανονικό αγώνα, όταν αστόχησε στον παίκτη παραπάνω και ο τέταρτος τελικός οδηγήθηκε στη παράταση.

 

Εκεί η Βουλιαγμένη πήρε το προβάδισμα με τον Καρουντζο περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης, για να έρθει ο Γιάννης Φουντούλης με γκολάρα να ισοφαρίσει ανά για τον Ολυμπιακό και ο τελικός να κριθεί στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, με 4-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-1, 2-0, 3-2 – 1-1 – 2-4

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ