2012-05-31 00:20:13
Φωτογραφία για Καρατζαφέρης: Ναι στην ευρωδραχμή – Στάση πληρωμών για 5 χρόνια
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν καλεσμένος στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” και τόνισε ότι μπορεί να έχουν φύγει κάποιοι από το ΛΑΟΣ, όμως και 11 πρόσωπα έχουν φύγει από τη ΝΔ και έχουν πάει στο ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, η Ελλάδα είναι ακριβή επειδή οι κυβερνώντες έδιναν – έδιναν, δανειζόμενοι ακριβά. Κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, η Ελλάδα χρειάζεται 20 δις το χρόνο και μόνο αν φύγουν οι λαθρομετανάστες και δεν φεύγουν τα χρήματα από πολυεθνικές στο εξωτερικό μπορούμε να βρούμε αυτά τα χρήματα.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως η λύση είναι η ευρωδραχμή στο εσωτερικό της Ελλάδας και το ευρώ στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ οι πολίτες της χώρας θα έχουν ευρωδραχμές για τις συναλλαγές τους ενώ οι λογαριασμοί μας και οι συναλλαγές του κράτος με το εξωτερικό θα γίνονται σε ευρώ.

Οι ευρωδραχμές δεν θα μπορούν να βγουν στο εξωτερικό από λαθρομετανάστες και πολυεθνικές αφού δεν θα έχουν αξία.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε να απαλλαγούν φόρου όσοι αγρότες έχουν μία αγελάδα και μία κατσίκα για να έχουμε επάρκεια σε γάλα και κρέας, που στοιχίζουν για τη χώρα μας περισσότερο απ’ ότι οι εισαγωγές πετρελαίου.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μας διώξουν οι Ευρωπαίοι από το Ευρώ, αφού το κόστος είναι τεράστιο, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να μηδενίσει την ανεργία προσλαμβάνοντας στρατιώτες 5ετούς θητείας, οι οποίοι θα δουλεύουν σε δημόσια έργα.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ