2012-05-30 10:42:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης ευχαριστεί θερμά το ΣΔΟΕ για τον ικανοποιητικό έλεγχο
Θερμα συγχαρητήρια στην υπηρεσια του σδοε Θεσ/νικης για ελεγχο που διενήργησε επειτα απο καταγγελια για μεγαλη εταιρεια εμπορίας  αυτ/των (καινουργιων κ μεταχειρισμενων) στην Θεσσαλονίκη που κοβει τιμολογια πολυ μικροτερης αξιας απο την πραγματικη. Ο ελεγχος αυτος μαζι με την αγωγη που θα δεχθει η συγκεκριμενη εταιρεια για την αποδεδειγμενη παραβαση του "κατεβασματος χιλιομετρων" σε μεταχειρισμενο οχημα (και αλλα πολλα..) θα αποτελεσουν δυνατα στοιχεια πιστευω για τους δικαστες και θα επιβάλλουν τα αναλογα πρόστιμα, τοσο για λογους τηρησης των νομων, όσο και για παραδειγματισμο κ αποφυγη ανάλογων ενεργειων απο αλλους, που ειναι μαλιστα πολυ συνηθισμένες.

υγ1: Για ποιο λογο κυριοι πρωθυπουργοι κ υπουργοι των γαλαζοπρασινων κυβερνησεων ο λ ε ς οι υπηρεσιες που εχουν ελεγκτικο χαρακτηρα (σδοε, πολεοδομια, υγειονομικη υπηρεσια, επιθεώρηση εργασιας, ΙΚΑ κα) εχουν αναγκη απο προσωπικό, οταν ολοι ξερουμε οτι περισσεύουν καποιες εκατονταδες χιλιαδες υπαλλήλων απο δημοσιο κ δεκο. Είναι αγνοια ή απλα δόλος;

ΥΓ2: Μην φοβαται κ μην αμελει κανεις να καταγγείλει οτιδηποτε παρανομο κ παρατυπο αντιμετωπιζει στην καθημερινοτητα του. Δεν προκειται να αλλαξει κατι αν δεν υπαρχει έλεγχος ή ο φοβος του ελεγχου σε μια κοινωνια που εμαθε 500 χρονια τωρα να μην σεβεται τους νομους. Και παλι συγχαρητηρια!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ