2012-05-29 22:43:56
Φωτογραφία για ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ: ΓΕΡΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ
Ο Έλληνας κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος μίλησε κατά τη διάρκεια της άφιξής του για την κατάκτηση των δύο χάλκινων μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

«Πλέον μπορώ να το πω με σιγουριά. Γέρασα μέσα στις πισίνες. Έχω κάνει περισσότερα χιλιόμετρα στην ζωή μου κολυμπώντας, παρά περπατώντας. Πάντα θαύμαζα αυτούς που πεταγόντουσαν τη μία μέρα και την άλλη εξαφανίζονταν, όμως το δύσκολο είναι να παραμείνεις μέσα στον χώρο, και όχι να εμφανιστείς και μετά να φύγεις. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνω, αλλά το κάνω για μία χώρα που έχει ανάγκη τις επιτυχίες και χαίρομαι για αυτό. Προπονούμαι πολλές ώρες με τον Δημήτρη (σ.σ Δαμασιώτη) καθημερινά και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε. Όταν τελειώνουν οι δυνάμεις, μιλάει η ψυχή και η καρδιά κι εκεί βγαίνει το μεγαλείο που κρύβουμε μέσα μας εμείς οι Έλληνες. Δεν τα παρατάμε στα δύσκολα, δεν το βάζουμε κάτω. Έτσι έκανα κι εγώ στο Ντέμπρετσεν», δήλωσε ο Γιάννης Δρυμωνάκος που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα και στα 400μ. μικτή ατομική.


Και συνέχισε: «Είναι όνειρο ο τελικός στους Ολυμπιακούς, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Θέλω πάρα πολύ να το πετύχω, χωρίς όμως να θεωρώ ότι είναι το παν. Χαίρομαι που θα συμμετέχω. Από κει και πέρα, ελπίζω να έρθει ένας τελικός για να κλείσει επιτυχημένα ο κύκλος μιας χρονιάς, αλλά η ζωή συνεχίζεται έτσι κι αλλιώς, ό,τι και να γίνει. Μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων θέλω να ξεκουραστώ, και να αποφασίσω ήρεμος για το μέλλον. Το μετάλλιο το αφιερώνω στην οικογένειά μου, όλους όσους με στήριξαν μετά την περιπέτειά μου και πρώτο τον προπονητή μου, τον σύλλογό μου και τον πρόεδρο, τον κ.Σωτηρόπουλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ