2012-05-29 22:20:24
Φωτογραφία για Αυτοί έρχονται με τον Δώνη
Το paokrevolution σας παρουσιάζει τους τρεις ανθρώπους του Δώνη οι οποίοι μετακομίζουν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και από το Περιστέρι στην Τούμπα Α’ βοηθός προπονητή: ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ

Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1967 στον και συνέδεσε επί το πλείστον την  ποδοσφαιρική του καριέρα με τον Ηλυσιακό. Αγωνίστηκε επίσης σε Προοδευτική, Ξάνθη με τις οποίες έφθασε στην Α' Εθνική αλλά και στο Κερατσίνι. Παράλληλα αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων. Ως βοηθός προπονητή του Γιώργου Δώνη, δούλεψε τόσο στη Λάρισα όσο και στην ΑΕΚ.  Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Β΄ βοηθός προπονητή: ΜΙΟΝΤΡΑΓΚ ΜΕΝΤΑΝ

Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1970 στο Μόσταρ και είναι πτυχιούχος της γιουγκοσλαβικής σχολής προπονητών Α' κατηγορίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Λοκομοτίβα ενώ αγωνίστηκε ακόμα στη Μπάτσκα, την Ραντ και την Σλομπόντα Ούζιτσε. Από εκεί τον απέκτησε ο Πανηλειακός τον Δεκέμβριο του 1995
. Ο αείμνηστος Γιάννης Κυράστας τον πήρε στον Πανιώνιο με τον οποίο ανέβηκε στην Α' Εθνική το 1997 και την επόμενη χρονιά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος. Ακολούθως αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό, Πανελευσινιακό, Ηλυσιακό κι εκεί είχε προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Ολοκλήρωσε την καριέρα του την σεζόν 2004-05 στην Αθηναϊδα. Ακολούθως συνεργάστηκε με τον Γιώργο Δώνη σε Λάρισα και ΑΕΚ. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Γυμναστής: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΣ

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1968 στη Νεμέα Κορινθίας και υπήρξε διακεκριμένος αθλητής στίβου. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και σε σχέση με το ποδόσφαιρο δούλεψε στον Άρη Πετρούπολης, στον Ιωνικό και στον Ηλυσιακό. Επίσης εργάστηκε με τον Γιώργο Δώνη, στη Λάρισα και στην ΑΕΚ.
paokrevolution
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ