2012-05-29 22:18:03
Φωτογραφία για Πανηγύρισε με την ψυχή του ο Πολύδωρας την νίκη του Διομήδη!
Δίδαγμα για όλους μας οι αθλητές της ομάδος, δήλωσε ο Βύρων Με την ψυχή του πανηγύρισε ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη Άργους που χθες έγινε η πρώτη ομάδα επαρχιακής πόλης σε όλα τα αθλήματα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο.

Όπως μάθαμε ο Βύρων, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρεθεί μπροστά σε τηλεοπτικό δέκτη για να παρακολουθήσει τον τελικό του Challenge Cup με την Βάκερ Τουν ήταν όμως σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με φίλους του από την Αργολίδα οι οποίοι τον ενημέρωναν για την εξέλιξη του αγώνα.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε και σχετική δήλωση για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου από τον Διομήδη λέγοντας :«Ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και ως παλαιός φίλος της Αργολίδας, συγχαίρω την ομάδα χειροσφαίρισης «Διομήδης Άργους» για την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού επάθλου, που είναι προϊόν προσπάθειας, ομαδικότητας και αυτοπεποίθησης. Με αυτά τα στοιχεία οι αθλητές μας, προσφέρουν σε εμάς όλους δίδαγμα συμπεριφοράς!»

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ