2012-05-29 18:46:01
Φωτογραφία για Κανένα πρόβλημα στην πληρωμή μισθών - συντάξεων
Καθησυχαστικό ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου ,Δημήτρη Τσιόδρα , αναφορικά με τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας και την έντονη ανησυχία που επικρατεί σχετικά με το θέμα, ιδιαίτερα μετά και τη δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων που δείχνουν τα κρατικά έσοδα να έχουν «πάρει την κάτω βόλτα». Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ.Τσιόδρας δήλωσε χαρακτηριστικά :«λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει πρόβλημα» .

Μάλιστα ανέφερε ότι στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζαννιάς ,χθες συνάντησε εκπροσώπους των εισπρακτικών μηχανισμών με στόχο να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για αύξηση των εσόδων και συγκράτηση των δαπανών.

Ακόμη απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους του ξένου Τύπου τόνισε: « η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής προορισμός με ανταγωνιστικές τιμές και οικονομικές ευκαιρίες».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις προκλητικές δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για τη χώρα μας σημειώνοντας: «Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί βαρύτατες θυσίες τα προηγούμενα χρόνια και αξίζει τον σεβασμό όλων» .
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ