2012-05-29 15:06:23
Φωτογραφία για Νέος ξεκούραστος τρόπος για να οικονομάνε οι Λαθρομετανάστες!
Οι Συριζαίοι και οι υπόλοιποι ανώμαλοι ψευτο-προοδευτικοί συνηθίζουν να λένε πως όλοι είμαστε άνθρωποι της γης και θα πρέπει να βοηθάμε τους λαθρομετανάστες..

 Οι αφγανοί λαθρομεταν​άστες βγάζουν τουλάχιστον 2.500€ τον μήνα από τις εισπράξεις τους στα φανάρια! Και μιλάμε για πόστα σε προάστια και όχι σε κεντρικούς δρόμους που βγάζουν και 5.000 τον μήνα! Εσείς πόσα βγάζετε χρεοκοπημένοι Έλληνες που πληρώνετε τα αίσχη του Πασοκ και της ΝΔ; Την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στην οικονομική κρίση, τη στιγμή που οι θέσεις εργασίας είναι δυσεύρετες και το

μηνιαίο εισοόδημα μειώνεται με ταχύτητες που δεν ελέγχουμε... φαίνεται πως οι Αφγανοί λαθρομετανάστες έχουν βρει τον τρόπο να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη..πολύ καλύτερη από τη δική μας , όσο και αν αυτό δεν μπορείτε να το πιστέψετε. Σίγουρα θα σας έχει τύχει να περιμένετε σε κάποιο φανάρι και στη διάρκεια που αναμένετε ο φωτεινός σηματοδότης να ανάψει πράσινο, να πλησιάζει το παράθυρο σας κάποιος λαθρομετανάστης ζητώντας σας ψιλά. Και σίγουρα κάποιοι από εσάς έχετε δώσει. Εχετε άραγε αναρωτηθεί ποτέ πόσα βγάζουν όλοι αυτοί που άλλοτε με ευγένεια, άλλοτε με θράσσος, ζητούν χρήματα από εσάς δίνοντάς τους τα τελικά?


 Όσοι λοιπόν λαθρομετανάστες κουράζονται απο τον ήλιο και δεν καθαρίζουν παρμπρίζ στα φανάρια,έχουν βρει νέο τρόπο ξεκούραστης κονόμας!Κάθονται στα πάρκινγκ των super markets και την ώρα που πας με το καροτσάκι σου να βάλεις τα ψώνια στο αυτοκίνητο έρχονται απο πίσω και απαιτούν να σε βοηθήσουν να κατεβάσεις τις σακούλες απο το καρότσι ή να σου καθαρίσουν το σταθμευμένο σου όχημα για να πάρουν το 1 ευρώ που έχεις βάλει στο καροτσάκι του σουπερ μαρκετ!Αν τους αρνηθείς τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με τις ύβρεις και τις απειλές του λαθρομετανάστη που ξέρει πως στην ελλάδα δεν υπάρχει κράτος και σοβαρή αστυνόμευση και τολμάει να γίνεται κάθε μέρα και πιο θρασύς σε μια χρεοκοπημένη και εξευτελισμένη απο τους πολιτικούς χώρα..

Οι καταγγελίες αναγνωστών του EGLIMATIKOTITA.GR είναι πάρα πολλές και περιμένουμε να δούμε πότε θα συγκινηθούν οι αρμόδιοι φορείς..
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ