2012-05-28 12:22:04
Φωτογραφία για Τις εκλογές θα τις κρίνουν αυτοί που ΘΑ πεινάσουν, υποστηρίζει αναγνώστης
Κοιτώντας τις «δημοσκοπήσεις» για τις οποίες κανείς μας δεν ξέρει αν είναι ακριβείς και ανεξάρτητες από συμφέροντα, παρατηρούμε κάτι παράξενο και... αφύσικο, ότι η δύναμη των μνημονιακών κομμάτων έχει την τάση να αυξηθεί.

Φαίνεται ότι αυτές τις εκλογές δεν θα τις κρίνουν οι αναποφάσιστοι ή οι ψηφοφόροι που επιλέγουν την τελευταία στιγμή, θα τις κρίνουν οι ψηφοφόροι που δεν έχουν πεινάσει ακόμα αλλά θα πεινάσουν.

Όσοι είναι άνεργοι, κατεστραμμένοι έμποροι, άνθρωποι χωρίς μέλλον και ελπίδα, γονείς που ζουν την αβεβαιότητα για το μέλλον των παιδιών τους, είναι απόλυτα αποφασισμένοι στο τι θα ψηφίσουν και δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλαξοπιστήσουν. Δεν ενδιαφέρεται λοιπόν για αυτούς το σύστημα, είναι απέναντι τους και το ξέρουν.

Υπάρχει όμως και μια μεγάλη κατηγορία ψηφοφόρων, που δεν έχουν πεινάσει, τους έχουν μειωθεί βεβαίως κάποια από τα εισοδήματα τους, αλλά λόγω του ότι είχαν και έχουν «χρηματικό λίπος» στην άκρη, είναι αυτοί που φοβούνται μην τα χάσουν όλα, είναι αυτοί στους οποίους ποντάρει το σύστημα, είναι αυτοί στους οποίους στοχεύει ο πολιτικός αρχηγός της κωλοτούμπας και των συμμαχιών, είναι αυτοί που φαίνεται να τον ενισχύουν δημοσκοπικά, είναι αυτοί που για να μην κινδυνεύσει το στομάχι τους θα καταδικάσουν σε πείνα και τους υπόλοιπους Έλληνες.

Δεν γνωρίζουν ή φοβούνται να συνειδητοποιήσουν ότι με την επιλογή που θα κάνουν στην κάλπη, είναι η επόμενη φουρνιά πεινασμένων, είναι η επόμενοι που θα τα χάσουν όλα, είναι οι επόμενοι για τα συσσίτια, είναι οι επόμενοι που θα λένε σε λίγο να μου κοβόταν το χέρι που τους ψήφισα.

Άρα λοιπόν το στοίχημα είναι, τι θα ψηφίσουν αυτοί που ΘΑ πεινάσουν, το στοίχημα είναι αν έχουν εθνική και πατριωτική συνείδηση ή αν κοιτούν μόνο τις οικονομίες που έχουν κρυμμένες στα σεντούκια, το στοίχημα είναι αν συμπονούν τον γείτονα τους που υποφέρει από τα μνημόνια ή αν θα σκεφθούν την σιγουριά τους
.

Εύχομαι, να δουν την αλήθεια και ειδικότερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ψηφοφόροι που ψηφίζουν λες και μισούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, ψηφίζουν με κομματικά γυαλιά και χαντακώνουν το μέλλον όλων μας. Εύχομαι να έχουν Ελληνική ψυχή και πατριωτισμό, τότε θα επιλέξουν σωστά και κανείς Σαμαράς δεν θα μπορεί να τους κοροϊδέψει και ξεγελάσει.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ