2012-05-28 11:44:43
Φωτογραφία για Γυμνός άνδρας πυροβολήθηκε από την αστυνομία καθώς έτρωγε το πρόσωπο του θύματος κάτω απο γέφυρα! (video)
H κάμερα ασφαλείας μιας γέφυρας στο Miami των ΗΠΑ έδειξε κάτι ασυνήθιστο στους υπεύθυνους παρακολούθησης οι οποίοι με την σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία για την άμεση επέμβαση Η κάμερα είχε δείξει δύο άτομα γυμνά κάτω από την γέφυρα.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση αλλα το αποτέλεσμα της εικόνας δεν το είχε προβλέψει κανένας. Ο αστυνομικός αντίκρισε δύο άνδρες γυμνούς σε χώρο ασφαλείας της γέφυρας θέαμα δεν ήταν σεξουαλικό αφού ο ένας άνδρας , ο δράστης ορμούσε σαν λυσσασμένος σκύλος και δάγκωνε το  θύμα του το οποίο είχε πολλαπλά τραύματα σε όλο του σώμα αλλα κυρίως στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει αλλα εκείνος συνέχισε ακόμα πιο βίαια. Ακόμα και όταν τον πυροβόλησαν εκείνος συνέχισε να επιτίθεται στο θύμα του και δεν σταμάτησε παρα μόνο όταν δέχτηκε έξι (6!!) πυροβολισμούς.

Το θύμα παλεύει για τη ζωή του σε κοντινό νοσοκομείο αφού υπέστη σοβαρά τραύματα μετά και την άγρια επίθεση ενώ δράστης και  θύμα δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το θύμα είναι άστεγος.
7news.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ