2012-05-27 00:01:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Φυσικό αέριο Αττικής... μεγάλη ταλαιπωρία!
Με αφορμή ένα προσωπικό περιστατικό που μου συνέβη, θα ήθελα να καταγγείλω τον αντιεπαγγελματική στάση και αντιμετώπιση... από την Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε.

Υποτίθεται μια ιδιωτική εταιρεία που έχει σαν πρώτο στόχο τον ικανοποιημένο πελάτη.

Πόσο λάθος όμως είναι αυτό.

Εν τάχη θα ήθελα να αναφέρω το περιστατικό που έτυχε στην οικογένεια μου. Η εν λόγο εταιρεία με αφορμή ένα απλήρωτο λογαριασμό και χωρίς καμία ειδοποίηση (τηλεφωνική ή εγγράφως) προέβη στην διακοπή της παροχής φυσικού αερίου. Αυτό συνέβη Πέμπτη 24/05 πρωί. Σαν πελάτης, που το μόνο που μπορεί να μου χρεωθεί είναι ο ληγμένος λογαριασμός. Παρασκευή 25/05 πρωί πήγα από τα γραφεία τους στο Σύνταγμα και τακτοποίησα τη οφειλή μου, ασχέτως αν είχα ή δεν είχα την δυνατότητα να καταβάλω 735€ (προηγούμενος και τελευταίος λογαριασμός μαζί) και ζήτησα να γίνει επανασύνδεση. Για τα μάτια του κόσμου έστειλαν ένα mail προς το τεχνικό τμήμα για κατ’ επείγων σύνδεση. Το αποτέλεσμα ήταν να μας ενημερώσουν ότι το πιο γρήγορο θα είναι την Δευτέρα λόγο κλεισμένων ραντεβού. Πιέσαμε και είπαν ότι κατ’ εξαίρεση (λες και μας κάνουν και χάρη) θα έστελναν συνεργείο σήμερα Σάββατο 26/05 και όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήρθε κανείς για μια δουλειά ούτε ενός λεπτού.


Ξέρω, γνωρίζω ότι μπορεί να είμαι ή είμαι ένας από τους χιλιάδες διαμαρτυρόμενους πελάτες, αλλά φτάνει πια, χωρίς να ξέρουν αν ο άλλος είναι σε θέση να μπορεί να πληρώνει τα αυξημένα τιμολόγια, αν μπορεί να έχει ένα σπίτι 3 μέρες και πάει για 5 χωρίς παροχή αερίου για ζεστό νερό, φαγητό, κλπ. και στο τέλος να δέχεται και την απίστευτη συμπεριφορά του 1133 Εξυπηρέτηση Πελατών. Αυτοί είναι Ταλαιπωρία Πελατών και όχι Εξυπηρέτηση.

Ποιος ελέγχει την εταιρεία;

Γιατί δεν έχουν 7 μέρες την εβδομάδα προσωπικό για όλα τα περιστατικά παρά μόνο (και καλά ) για τα Έκτακτης Ανάγκης;

Με ποιους πρέπει να μιλάμε;

Γιατί δεν βγήκε ένας υπεύθυνος με όνομα να μου μιλήσει και να πάρει θέση;

Τελειώνοντας θα ήθελα να ζητήσω όσοι έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με μένα, μιλήστε δεν μπορούν να κοροϊδεύουν και να παίζουν με την υπομονή μας.

Έχει εξαντληθεί πλέον. Φτάνει.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ