2012-05-26 17:39:02
Φωτογραφία για Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Δεν θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες!
Μιλώντας στην Κ.Ε της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Φώτης Κουβέλης έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους λέγοντας «Η ψήφος σας στη ΔΗΜΑΡ σίγουρα θα πιάσει τόπο. Δώστε την χωρίς δισταγμό».

«Η ΔΗΜΑΡ σηκώνει την σημαία του τρίτου πόλου και δίνει διέξοδο στους πολίτες που αρνούνται να παγιδευτούν στην καρικατούρα του δικομματισμού που προσπαθούν να στήσουν».

Μεταξύ άλλων πρότεινε: Νέα συστήματα ελέγχου των δημόσιων δαπανών και διαγωνισμών για καταπολέμηση της διαφθοράς. Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η οποία υπολογίζεται στο 30% του ΑΕΠ με στόχο να συλληφθεί το 1/3 και να προστεθούν στα έσοδα 6 δισ. ευρώ. Περικοπές των δημόσιων δαπανών που αφορούν σε αμυντικές δαπάνες, νοσοκομειακή και φαρμακευτική δαπάνη(που δεν αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων), με στόχο να μειωθούν κατά 4δισ. ευρώ.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες με τρίτες κατά σειρά εκλογές», επισημαίνοντας ότι για να μπορέσει η χώρα να διαπραγματευτεί και να αποδεσμευτεί από το μνημόνιο σταδιακά πρέπει πρώτα να σχηματίσει κυβέρνηση.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ