2012-05-26 09:25:02
Φωτογραφία για Αναγνώστη αναφέρει πως  βλακεία είναι ανίκητη σχετικά με τις εξετάσεις της φυσικής
Ο Αινστάιν το είπε αυτό πρίν πολλά χρόνια, και βέβαια επαληθεύθηκε σήμερα απο τις ενέργειες των ηλιθίων που έβαλαν τα θέματα Φυσικής... και ΄των άλλων ηλιθίων που ακύρωσαν με περισσή ευκολία το συγκεκριμένο θέμα.

Για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα ισοπεδώνονται όλα πρός τα κάτω εις βάρος των μαθητών οι οποίοι αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για να λύσουν το συγκεκριμένο θέμα.

Ποιός θα αποζημιώσει τα παιδιά που έχασαν χρόνο να ασχοληθούν με το θέμα που δεν βαθμολογείται, και μπορεί να μην πρόλαβαν να ασχοληθούν με άλλα ερωτήματά;

Aς βγάλουν στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες των ηλιθίων αυτών γιατί πραγματικά δεν διαφέρουν σε τίποτα απο τις πόρνες που μετέδωσαν τον ιό του aids και διαπομπεύθηκαν.Αυτοί έκαναν κάτι χερότερο. προσπάθησαν να μεταδώσουν τον ιό της βλακείας ,της ηλιθιότητας και της ανικανότητας .

Κρίμα γιατί με τις συγκεκριμένες ενέργειες χάνεται το αδιάβλητο των εξετάσεων με την κατάφωρη αδικία εις βάρος μαθητών οι οποίοι κατασπατάλησαν πολύτιμο χρόνο με το συγκεκριμένο θέμα .Μπαίνουν στην ίδια μοίρα με μαθητές που δεν ασχολήθηκαν κάθόλου μ αυτό .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ