2012-05-26 09:24:04
Φωτογραφία για Προβληματισμένοι στην ΑΕΚ από την κατάσχεση της εφορίας
Προβληματισμό δημιουργεί στην ΑΕΚ η στάση της εφορίας να προχωρήσει σε κατάσχεση των εσόδων της ΠΑΕ, κάτι που προκαλεί μεγαλύτερα προβλήματα για την αδειοδότηση της ομάδας.

Αν και η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά στο να αποπληρώσει τη ληξιπρόθεσμη δόση για το άρθρο 44, την τελευταία στιγμή η προσπάθειά της έπεσε στο κενό, καθώς η ΦΑΕ Αθηνών δέσμευσε τα έσοδα της ΠΑΕ από τη Super League και τον ΟΠΑΠ.

Η Ένωση ήταν προγραμματισμένο να εισπράξει 350.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ, βάσει της χορηγικής συνεργασίας τους, ενώ μετά από πιέσεις το ποσό ανέβηκε στα 1,25 εκατ. ευρώ, αφού ο ΟΠΑΟ δέχθηκε να προεξοφλήσει και μέρος των χρημάτων της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν μπόρεσε να πάρει αυτό το ποσό, καθώς ο ΟΠΑΠ τον ενημέρωσε ότι η ΦΑΕ Αθηνών δέσμευσε τα έσοδα της Ένωσης από το συμβόλαιο, δηλαδή τις 350.000 ευρώ, ενώ μπήκε... φρένο και στη συμφωνία για την προείσπραξη των μελλοντικών εσόδων.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΕΚ απέτυχε να να εξοφλήσει τη δόση για το άρθρο 44 και να πάρει φορολογική ενημερότητα, κάτι που συνεχίζει να κάνει πολύ δύσκολο το έργο της για αδειοδότηση.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πήρε η Μπάρτσα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πήρε η Μπάρτσα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ