2012-05-25 21:48:27
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Μαζωνάκης προκάλεσε σεισμό στο πάρτι του Ρυθμού 949!
Επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, καλό είναι να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, για να μπορέσετε να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας χωρίς προηγούμενο, που είχε το πάρτι... του Ρυθμού 949 στο DC με τον Γιώργο Μαζωνάκη LIVE!

Και μόνο το όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Ιερά Οδό, καθώς η ουρά του κόσμου που αγωνιούσε να μπει στο club έφτανε τα 100 μέτρα! Κάπως έτσι ξεκίνησε ακόμα ένα πάρτι στο γνωστό νυχτερινό κλαμπ που έχει γίνει… πρωτεύουσα διασκέδασης.Οι ακροατές του Ρυθμού περίμεναν στωικά να έρθει η στιγμή που θα ανοίξουν οι πόρτες του DC. Μόλις αυτό έγινε, το club φάνηκε πολύ μικρό για να τους χωρέσει, αφού πάνω από 2.000 κόσμου ήρθαν να απολαύσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη στα νέα του τραγούδια.

Ο λατρεμένος «Μαζώ» σε ένα μανιφέστο επιτυχιών εξύψωσε το μουσικό μας φρόνημα και μας χάρισε μια βραδιά από αυτές που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.Ακόμα μια βραδιά που το νυχτερινό κλαμπ του κέντρου, έγινε το… επίκεντρο ολόκληρης της νυχτερινής Αθηνάς.Τα… ρίχτερ της διασκέδασης από τους χιλιάδες ακροατές του Ρυθμού, έγιναν αισθητά παντού και άφησαν πίσω τους, μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Ήταν ακόμα ένα σούπερ επιτυχημένο πάρτι του αγαπημένου σας ραδιοφωνικού σταθμού, με πάρα πολύ κόσμο, επωνύμους φίλους να φωτογραφίζονται με τον κόσμο και φυσικά τον Γιώργο Μαζωνάκη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο stage!

Και όλα αυτά με… Ρυθμό 949!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ